Symposium buitengewone dromen

Geven sommige dromen signalen over ziekte of een boodschap uit een vorig leven? Bestaan voorspellende dromen? Kunnen dromen je telepathisch in contact brengen met iemand anders of met een spirituele gids? De Vereniging voor de Studie van Dromen (VSD) organiseert op zaterdag 1 november een symposium over dit soort buitengewone dromen.

Het ochtendprogramma biedt workshops over dergelijke droomervaringen. ’s Middags verkent filosoof Trees van Ewijk in haar lezing de (on-)mogelijkheden van wetenschappelijke benaderingen. Het paranormale ziet zij als een ‘andere wijze van weten’. De dag wordt afgerond met een panelgesprek van deskundigen en publiek gezamenlijk. Het complete programma en meer informatie vind je op de VSD-website.


[Copyright foto: geralt via Pixabay]

Deze dag staat open voor alle belangstellenden. Er is plaats voor maximaal 90 deelnemers. Om deel te kunnen nemen dient men vooraf te registreren via de VSD-website. Inschrijving geschiedt op basis van volgorde van de online aanmelding.

Symposium buitengewone dromen
Wanneer: zaterdag 1 november 2014
Tijd: 10.30-16.30
Waar: Icoontheater Amersfoort (Vathorst)
Entree: 49,50 (kostendekkend, de VSD heeft geen winstoogmerk)
Vroegboekkorting: Wie zich voor 18 oktober inschrijft betaalt 45 euro.
Informatie en aanmelding: www.droomvereniging.nl
Contactpersoon: Annet Visser, [email protected], 06 5569 4844

De Vereniging voor de Studie van Dromen (VSD) is een vrijwilligersorganisatie met het doel kennis over dromen te bevorderen en verspreiden. Jaarlijks organiseert de VSD een symposium dat voor een breed publiek toegankelijk is.

Lees ook:Ophef om komst Deepak Chopra naar symposium
Lees ook:Symposium over heden en toekomst van religie
Lees ook:Groeiende aandacht voor ‘buitengewone ervaringen’
Lees ook:Symposium ‘Eindtijd? Nieuwe Tijd!’
Lees ook:Spirituele natuurbeleving op Sjamanistische markt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>