Spirituele natuurbeleving op Sjamanistische markt

Vereniging Vrouwenkracht organiseert voor de tweede maal een informele markt in het thema van sjamanisme en spirituele natuurbeleving. Op zaterdag 2 september 2006 kan men naar hartelust struinen naar koopjes en op het gemak informatie inwinnen over workshops en cursussen op het gebied van Sjamanisme. De markt vindt plaats in Eindhoven in het centrum voor persoonlijke ontwikkeling Aquamarijn.

Aan deze markt doen zowel leden van Vrouwenkracht als niet-leden mee, omdat Vereniging Vrouwenkracht een heel divers en breed aanbod wil geven: van Siberisch sjamanisme tot magie van de Hollandse klei, van het pad van de Inca tot de tradities van de First Nations, van vrouwenwerk tot sjamanisme uit Sardinië, van astrologie tot kruidenkunde en zelfs een fijne (stoel)massage.

Daarnaast kan men op de Sjamanistische markt consults krijgen, soms in combinatie met een kleine demonstratie. Er zijn consults op het gebied van aurareiniging, handoplegging, smudging, helen met kristallen, reading met krachtstenen, runen lezen en nog veel meer.

Natuurlijk zijn er ook verkoopkramen op de markt met vele handgemaakte producten, zoals Sjamanistische sieraden, kracht- en gebruiksvoorwerpen, Healing drums, sjamanendrums en oceandrums, Krachtschilden en dromenvangers, Smudgeveren en -vleugels, Ratels en talking sticks.

De markt is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, de toegang is gratis. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Vereniging Vrouwenkracht.

(Bron: Vereniging Vrouwenkracht)

Lees ook:Sjamanistische markt
Lees ook:Sjamanistische dag
Lees ook:Aanstaande zaterdag Sjamanistische dag
Lees ook:Workshop runen maken en lezen
Lees ook:Orakelen met runen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>