Colofon

Spiritualiteit.blog.nl is al sinds maart 2006 het eerste professionele weblog met nieuws en informatie uit/ over de spirituele wereld. Hierbij worden onderwerpen behandeld op het gebied van spiritualiteit, religie, alternatieve geneeswijzen, orakelen, het paranormale en alles wat hier nog meer mee te maken heeft.

Contact
Wanneer je contact op wil nemen met de redactie van Spiritualiteit.blog.nl, kun je dat doen door een e-mail te sturen naar: info@teachingsofavalon.

Dit e-mailadres is bestemd voor persberichten, nieuwstips en suggesties, vragen en alles wat je nog meer kwijt wilt aan de redactie van Spiritualiteit.blog.nl.

Over de redacteur
De redactie van Spiritualiteit.blog.nl wordt verzorgt door Layla Pansier. Als freelance journaliste schrijft zij over verschillende onderwerpen en voor verschillende doelgroepen.
Haar interesse voor de spirituele wereld is als jong meisje ontstaan en alleen maar groter geworden. Naast haar werk als journaliste en schrijfster heeft Layla een praktijk aan huis voor spirituele en alternatieve geneeswijzen: Teachings of Avalon.

Over Blog Online
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Lees ook:1 november gaat de praktijk van Blog-redactie van start!
Lees ook:Vandaag gaat de praktijk van Blog-redactie van start
Lees ook:Spiritualiteit-blog weer actief!
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl vandaag officieel online
Lees ook:Spiritualiteit-blog bestaat 1 jaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>