1 november gaat de praktijk van Blog-redactie van start!

Op woensdag 1 november gaat de Praktijk voor Spirituele en Alternatieve Geneeswijzen van de redactie van dit blog officieel van start. In mijn praktijk biedt ik o.a. behandelingen en consulten aan op het gebied van kruidengeneeskunde, gesprekstherapie, reiki en droomduiding èn biedt ik hulp aan bij het (bege)leiden van rituelen.

Ik (Layla, de redactie van dit blog) was al even bezig met het geven van behandelingen en consulten, maar op 1 november gaat mijn Praktijk voor Spirituele en Alternatieve Geneeswijzen aan huis dan echt officieel van start.

Naast behandelingen en consulten op allerlei gebied, zal ik binnenkort ook verschillende cursussen gaan geven (ook schriftelijk).

Als je meer wilt weten over mijn activiteiten kun je een kijkje nemen op de website van mijn Praktijk voor Spirituele en Alternatieve Geneeswijzen.

Lees ook:Vandaag gaat de praktijk van Blog-redactie van start
Lees ook:Spiritualiteit-blog bestaat 1 jaar!
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl vandaag officieel online
Lees ook:Cursusaanbod Civas blijft groeien
Lees ook:Maak kans op een gratis droomduiding

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “1 november gaat de praktijk van Blog-redactie van start!

 1. Karla

  Leuk, gefeliciteerd Layla! De site ziet er ook overzichtelijk uit trouwens, ben erg benieuwd wat voor cursussen je zal gaan geven!

    /   Reply  / 
 2. Thaleia

  Proficiat!
  En bedankt voor dit leuke blog!

    /   Reply  / 
 3. Layla

  Bedankt, Karla en Thaleia!

    /   Reply  / 
 4. Layla

  Wat een mooie site heb je trouwens gemaakt, Thaleia! Ik zag net pas dat je je website had ingevoerd, dus ik ging even kijken, maar het ziet er echt heel goed uit!

  Groetjes,
  Layla

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>