Spiritualiteit.blog.nl vandaag officieel online

De eerste proffesionele weblog over spiritualiteit, Spiritualiteit.blog.nl, is vandaag officieel online gegaan. Vanaf nu kan iedereen die geinteresseerd is in de spirituele wereld op deze blog terecht voor dagelijks nieuws over spiritualiteit, religie, alternatieve geneeswijzen en het paranormale.

Spiritualiteit is een onderwerp wat steeds meer ter sprake komt. Er is dan ook een groeiende behoefte aan nieuws op het gebied van spiritualiteit, alternatieve geneeswijzen en het paranormale. Nu is er een weblog dat aan die behoefte voorziet.
Naast actueel nieuws, biedt Spiritualiteit.blog.nl onder andere informatie over alles wat er te doen is op het gebied van spiritualiteit en recensies van boeken over spirituele, religieuze en mystieke onderwerpen. Tevens kan de lezer actief deelnemen aan de blog door te reageren op de artikelen en zo ervaringen delen met andere lezers.

De spiritualiteit-weblog maakt deel uit van het netwerk www.blog.nl, dat in juni 2005 van start ging en sindsdien een zeer snel groeiend aantal bezoekers trekt.

Lees ook:Spiritualiteit-blog weer actief!
Lees ook:Spiritualiteit-blog bestaat 1 jaar!
Lees ook:Interactiever Spiritualiteit-blog
Lees ook:Nieuws voor Spiritualiteit.blog.nl?
Lees ook:Nieuws voor Spiritualiteit.blog?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Spiritualiteit.blog.nl vandaag officieel online

 1. Thomas

  Gefeliciteerd met je blog! Hoop alleen dat jij en je Wetenschap.blog.nl-collega elkaar niet zullen bijten :-)

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Dankjewel Thomas, jij ook gefeliciteerd met radioactive.blog.nl. Ik vind het erg leuk om te doen. En met dat bijten zal het vast wel meevallen:)

    /   Reply  / 
 3. george

  Bijna 5 jaar verder.
  Respect voor uw blog.

    /   Reply  / 
  1. Layla

   Dankjewel George!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>