Vandaag gaat de praktijk van Blog-redactie van start

Vandaag, woensdag 1 november, gaat de Praktijk voor Spirituele en Alternatieve Geneeswijzen van de redactie van dit blog officieel van start. In mijn praktijk biedt ik o.a. behandelingen en consulten aan op het gebied van kruidengeneeskunde, gesprekstherapie, reiki en droomduiding èn biedt ik hulp aan bij het (bege)leiden van rituelen.

Ik (Layla, de redactie van dit blog) was al even bezig met het geven van behandelingen en consulten, maar vandaag gaat mijn Praktijk voor Spirituele en Alternatieve Geneeswijzen aan huis dan officieel van start.

Naast behandelingen en consulten op allerlei gebied, zal ik binnenkort ook verschillende cursussen gaan geven (ook schriftelijk), onder andere op het gebied van Reiki, maar ook Hekserij.

Als je meer wilt weten over mijn activiteiten kun je een kijkje nemen op de website van mijn Praktijk voor Spirituele en Alternatieve Geneeswijzen en om op de hoogte gehouden te worden van alles wat er nog gaat gebeuren in mijn Praktijk, kun je tevens lid worden van de nieuwsbrief. Dan maak je ook nog eens kans op kortingen op behandelingen.

Lees ook:1 november gaat de praktijk van Blog-redactie van start!
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl vandaag officieel online
Lees ook:Maak kans op een gratis reikibehandeling bij Het Gouden Hart
Lees ook:Laatste kans op een gratis reikibehandeling bij Het Gouden Hart
Lees ook:Spiritualiteit-blog bestaat 1 jaar!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Vandaag gaat de praktijk van Blog-redactie van start

 1. dorothy

  Lieve Laila,

  Heel veel succes met je nieuwe praktijk !!!

  Groetjes uit Tirol en be blessed

  xxx Dorothy xxx

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Dankjewel!!

  Liefs en B*B,
  Layla;)

    /   Reply  / 
 3. jan

  Mensen, pas op met deze vrouw! Eerder heb ik al eens me negatief uitgelaten over
  haar “kunsten ” en dan reageert ze heel fel. Sommige mensen kunnen de waarheid niet
  aan en gaan dan schreeuwen. Ik heb een slechte ervaring met haar, massages waren
  zeer oppervlakkig en ze wilde er van alles bij verkopen. Als je slim bent druk je
  dit keer deze reactie niet weg en respecteer je als iemand een mening heeft die jij
  niet deelt!

    /   Reply  / 
 4. jan

  Mensen, pas op met deze vrouw! Eerder heb ik al eens me negatief uitgelaten over haar “kunsten ” en dan reageert ze heel fel. Sommige mensen kunnen de waarheid niet aan en gaan dan schreeuwen. Ik heb een slechte ervaring met haar, massages waren zeer oppervlakkig en ze wilde er van alles bij verkopen. Als je slim bent druk je dit keer deze reactie niet weg en respecteer je als iemand een mening heeft die jij niet deelt!

    /   Reply  / 
 5. hans

  Een oppervlakkige massage is een massage die niet dieper ingaat op het spierweefsel. Een beetje er over heen wrijven is geen masseren. Dat is wat ik met oppervlakkig bedoel. Je kan het blijkbaar toch niet aan dat iemand gewoon een mening heeft. Ik zal het hierbij laten.
  Niet aanbevolen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>