Cadeautje van Roy Martina om crisis tegen te gaan

Afgelopen jaar heeft Roy Martina een mijlpaal bereikt: er zijn in totaal  meer dan 1 miljoen van zijn boeken verkocht. Dat viert hij  door zijn volgende boek in Nederland gratis weg te geven via het internet. Het boek is al gepubliceerd in Italië en het was daar binnen een maand uitverkocht.

De titel van het boek is ‘The Missing Links of The Secret’ en het moet volgens Martina meehelpen om de kredietcrisis om te keren. “We zijn mede in een crisis beland omdat veel mensen bang geworden zijn,” vertelt de dokter. “Veel mensen hebben niet direct last van de crisis, maar omdat de media bol staan met negatieve verhalen gaan ook zij zuiniger aan doen en besteden ze minder dan ze normaal zouden doen. De crisis wordt op die manier alleen maar erger, omdat geld juist in zulke periodes moet blijven rollen. Ik lever mijn positieve bijdrage om in deze beroerde tijden mijn boek en nog vele andere bijbehorende zaken volledig gratis weg te geven.”

Het boek bevat belangrijke informatie om beter te leren begrijpen hoe je jouw dromen en doelen kunt waarmaken. “Waar The Secret ophoudt begint dit boek,” zegt Roy Martina.

Je kunt het boek downloaden via de speciale website www.thesecret4free.com, waar je ook een gratis werkboek kunt downloaden en een gratis ‘Missing Links of the Secret’-meditatie. Voor meer informatie over Roy Martina en zijn activiteiten, kun je kijken op zijn website.

Lees ook:Roy Martina: “The Secret is niet voor iedereen”
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van april 2009
Lees ook:Roy Martina in Groningen voor Detox-lezing
Lees ook:4 maart: Roy Martina Experience dag
Lees ook:Interview met Roy Martina op Spiritualiteit.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>