Roy Martina in Groningen voor Detox-lezing

Morgenavond geeft gezondheidsgoeroe Roy Martina in de AA-kerk te Groningen een lezing, gebaseerd op zijn nieuwste boek 'Detox'. "Detox is een must voor iedereen! Ontgiften, jezelf reinigen, iedereen zou het moeten doen, weinigen doen het," zegt Martina. De lezing in Groningen is zijn laatste van de tour die hij deed ter promotie van het boek, wat een bestseller is geworden.

De lezing is een goede gelegenheid om Roy Martina persoonlijk te ontmoeten en eventueel je boek te laten signeren. Uiteraard kunnen er ook vragen worden gesteld. En natuurlijk het belangrijkste: met behulp van de lezing kun jij erachter komen hoe jij vitaler kunt worden met Detox.

Het boek 'Detox' van Roy Martina verscheen afgelopen januari. Het Detox boek geeft je, samen met de internetcursus op een handvat om gestructureerd te ontgiften. 
 
In maart was er op spiritualiteit.blog.nl een interview met de auteur te lezen.

Voor meer informatie en de kaartverkoop voor de lezing kun je kijken op de website van Roy Martina. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

(Bron: Nieuwsbrief Roy Martina)

Lees ook:Interview met Roy Martina op Spiritualiteit.blog.nl
Lees ook:Roy Martina: ‘Detoxen is een must voor iedereen’
Lees ook:4 maart: Roy Martina Experience dag
Lees ook:Paaslezing van Roy Martina
Lees ook:Levenslang vitaal met Roy Martina

1 Reacties // Reageer

One thought on “Roy Martina in Groningen voor Detox-lezing

  1. Sjors

    Wel leuk maar jammer dat Roy het zo verschrikkelijk commercieel brengt er is te weinig ruimte voor de echte spirituele gedachten..

    Sjors

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>