Paranormaal-blog in opstand voor paragnosten

Mijn collega van Paranormaal.blog.nl wil de reputatie van de goede paragnosten in Nederland reden. Hiervoor komt zij graag in opstand en ook op televisie. Zo was zelfs SBS Shownieuws bij haar op bezoek. “Ik heb het erop gewaagd om het te melden en doe dat zelfs voor TV. Het wordt tijd dat we in opstand komen met elkaar en een tegenbeweging gaan starten om de goede naam en eer te redden voor hen die echt goed, zuiver en integer hun werk doen!,” liet ze gisteren op haar blog weten.

Klik hier om het hele artikel en de maar liefst circa 90 reacties erop te lezen.

Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van januari 2008
Lees ook:Paranormaal.blog.nl onthult: Het Zesde Zintuig doorgestoken kaart?
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van januari 2007
Lees ook:Vraag ‘Ben jij gelovig?’ levert veel discussie! (+ de poll-uitslag)
Lees ook:Tarotkaarten als hulp bij banenjacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>