Spiriosa Festival: blote voeten, biertjes en bewustwording

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017 keert het Spiriosa Festival terug! Het rondreizende bewustwordingsfestival vindt dit jaar voor de vierde keer plaats, en strijkt in het laatste weekend van augustus twee dagen lang neer op de Heikop in Brunssum. Bewustwording en spiritualiteit, muziek, kunst, kraampjes met bijzondere waar en lekker eten maken van dit festival de perfecte afsluiter van de zomer.

Spiriosa Festival

Het Spiriosa Festival is een intiem festival met als missie het bij elkaar brengen van mensen en hen op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis laten maken met spiritualiteit en bewustwording. Yoga, meditatie en dansworkshops zijn slechts enkele voorbeelden uit het brede festivalaanbod, wat bestaat uit bijna 100 workshops en lezingen. Voor zowel een doorgewinterde festivalbezoeker als een geïnteresseerde buurtbewoner is het festival een fijne ontmoetingsplek, waar je alles even kunt loslaten en je batterij weer helemaal kunt opladen. In 2016 genoten meer dan 1000 bezoekers, deelnemers en muzikanten van het festival, wat toen werd georganiseerd in Simpelveld.

Workshops // Lezingen // Muziek // Happymarkt // Liefde
Net zoals de voorgaande jaren zullen tientallen deelnemers workshops en inspirerende lezingen verzorgen. Deelname aan de workshops en het bijwonen van lezingen zit bij de entreeprijs inbegrepen. Indien een bezoeker wat persoonlijker de diepte in wil, kan er bij verschillende coaches, therapeuten en andere deelnemers tegen een kleine vergoeding een individuele sessie worden gevolgd. Naast een hoop inzichten en diepgang blijft het Spiriosa Festival ook graag down to earth, onder andere door het brede muziekprogramma. Zo zorgt Terra Volta op zaterdagavond voor dansbare ska en reggae, en op zondagmiddag zal onder andere Austin Leaves het festivalterrein voorzien van een vleugje folk en country. De happymarkt, een pop-up lunchroom en veel kleine verrassingen verspreid over het terrein maken het festival compleet.

Kamperen op het festivalterrein
Om de festivalervaring compleet te maken is het voor bezoekers met een weekendticket mogelijk om te overnachten op het festivalterrein. Want wat is er nou leuker dan na een avond bij het kampvuur wakker worden in een tentje, omringd door een prachtige omgeving? Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om te blijven overnachten in Hostel Spiriosa, waar bezoekers in een slaapzaal kunnen blijven logeren. De kaartverkoop van het festival is op 1 juni 2017 van start gegaan. Tickets (dagticket: €13,- // weekendticket: €21,-) zijn tot en met 23 augustus 2017 te bestellen via de website, www.spiriosafestival.com, en daarnaast te koop bij verschillende voorverkoopadressen. Ook zijn er tickets te koop aan de deur.

Meer informatie? Bezoek de website van het Spiriosa Festival!

Lees ook:Spiriosa Festival 2015: Laat je zien!
Lees ook:Spiriosa Festival: kleurrijk spektakel
Lees ook:Top 5 spirituele festivals
Lees ook:Spiritualiteit, openheid en inspiratie op het Open UP!-festival
Lees ook:Top 3 Spirituele festivals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>