Filmclip: interview met Baptist de Pape

Zo heel af en toe komt er een filmpje voorbij op de sociale media dat je onthoudt, dat indruk maakt, dat ontroert. Wij zoeken voor jou elke maand een filmclip die écht de moeite waard is om te kijken. Deze keer: interview met Baptist de Pape!

Baptist de Pape
Baptist de Pape schreef een opzienbarend boek The Power of the Heart, dat de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht brengt. Hij creëerde een boek met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing dat aan het begin staat van een onstuitbare internationale beweging: laat je hart je gids zijn.  Het boek wordt tevens verfilmd.

Bekijk het interview met Baptist de Pape!

 

 

Lees ook:Videoclip van de maand: The DNA Journey
Lees ook:Wat gebeurt er in 2012?
Lees ook:Botsende wereldbeelden
Lees ook:Vanavond bij Indigo Radio: interview met een heks
Lees ook:Bestuurslid De 4 Windrichtingen in BN/DeStem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>