Vanavond bij Indigo Radio: interview met een heks

In het programma Return to Yourself, dat van 19:45 tot 21:00 uur wordt gepresenteerd door Koos Nijholt op Indigo Radio, wordt er een live interview uitgezonden met ingewijde heks Marleen Benjamins. Tijdens dit interview kunnen luisteraars op de indigo chat vragen aan haar stellen die zij zal beantwoorden.

"Het woord ‘heks’ is voor mij een compliment. Een heks is een wijze, het woord stamt af van hexa, dat wijze man of vrouw betekent. Die had je vroeger in ieder dorp, daar ging je heen voor wijze raad," laat Marleen Benjamins weten. "Je leeft als heks op het ritme van de maan, die heeft namelijk invloed op het water en is bepalend voor eb en vloed en heeft dus invloed op de mens, die voor 80 procent uit water bestaat”
 
De opleiding tot heks kreeg Benjamins op de heksehoeve in Appelscha en duurde een jaar en één dag, waarmee voor haar een einde kwam aan een zoektocht naar levensvragen
 
Indigo Radio kun je beluisteren via de website. Voor meer informatie kun je tevens  een kijkje nemen op de website van Marleen Benjamins.

Lees ook:Een speciaal interview met Celia Fenn op Indigo Radio
Lees ook:Vanavond nieuw programma met Yvonne Weeber op Indigo
Lees ook:Help Indigo Radio in het publieke bestel te komen
Lees ook:Het gaat goed met IndigoRadio
Lees ook:Indigo Radio gaat voor C!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>