Het gaat goed met IndigoRadio

Spirituele Radio-mroep Indigo groeit in naamsbekendheid, luisteraars en aantal programma'S. De website van IndigoRadio isnu overgezet naar een nieuwe, door Koos Nijholt gesponsorde, server en statistieken laten zien dat langzaam maar zeker het aantal luisteraars toeneemt en dat de naamsbekendheid van Indigo Radio begint te groeien.

Indigo Radio zegt zelf steeds serieuzer te worden als radiozender. Zo zal de hindoestaanse omroep OHM zal vanaf nu ook programma's gaan leveren aan Indigo Radio en krijgt de omroep steeds meer verzoeken binnen voor interviews, boekbesprekingen en CD-recensies.

Vanavond start Ineke Hendriks op Indigo met haar nieuwe programma 'Down To Earth'.  Dit is een uitzending over persoonlijke ontwikkeling en bewustwording in het dagelijkse leven. Het gewaarzijn van deze ervaringen en hoe daar mee om te gaan. "Leven op aarde is een kunst, een kunde……met de vraag hoe je op jouw manier vorm geeft aan je leven," laat Indigo Radio weten. "Ineke neemt je graag mee op deze innerlijke en uitdagende levenstocht."
Het thema van vanavond in 'Down To Earth' is goede voornemens.

Op zaterdag 13 januari 2007 is Indigo Radio aanwezig bij de speciale cirkeldag 'De Bron van de Cirkel' in Amsterdam. Indigo Radio zal die dag reportages maken en aanwezig zijn met een informatiestand.

(Bron: Indigo Radio)

Lees ook:Vanavond op Indigo Radio: Down To Earth
Lees ook:Indigo Radio gaat voor C!
Lees ook:Vanavond bij Spirituele Radioomroep Indigo
Lees ook:Vanavond nieuw programma met Yvonne Weeber op Indigo
Lees ook:Help Indigo Radio in het publieke bestel te komen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Het gaat goed met IndigoRadio

  1. Hans Rietveld

    Leuk nieuws, vers van de pers: Spirituele Omroep Indigo gaat 50.000 leden werven voor september 2009 om in 2010 in het publieke bestel te komen als c-omroep!
    Op 2-2-2007 zijn twee van de vier initiatiefnemers van Indigo, Jeroen Kumeling en Hans Rietveld, op orienterend gesprek geweest bij het Commisariaat voor de Media in Hilversum. Meer hierover gauw op de site van Indigo!

      /   Reply  / 
  2. Layla

    Hai Hans, wat een leuk nieuws!! Ik ben benieuwd hoe dat allemaal gaat lopen. Hou me maar op de hoogte ([email protected])!

    Liefs,
    Layla;)

      /   Reply  / 
  3. Karla

    Spannend!

      /   Reply  / 
  4. g.a.salverda

    hallo allemaal,
    dit is een oproep of rooksignaal bestemd voor Koos Nijholt…je schrijft op je site dat een duidelijke vraag om een duidelijk antwoord vraagt…nu ik heb een hele dringende vraag: wanneer krijg ik mijn computer terug die we bij jou hebben gebr8 voor reparatie? graag een duidelijk antwoord want na het overlijden van mijn moeder wil ik graag de foto’s die in het bestand zitten hebben.hoop dat je snapt dat dit erg belangrijk voor ons is en je contact opneemt of het hele zaakje bij de buren afgeeft zodat ik mijn spullen daar vandaan kan halen.
    duidelijk genoeg?
    Gerrit Salverda

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>