Vanavond op Indigo Radio: Down To Earth

Vanavond presenteert Ineke Hendriks het programma Down To Earth op Indigo Radio. Down to Earth is een uitzending over persoonlijke ontwikkeling en bewustwording in het dagelijkse leven. Over het gewaarzijn van deze ervaringen en hoe daar mee om te gaan.

"Leven op aarde is een kunst, een kunde…," zegt Ineke Hendriks. De vraag is hoe iedereen op zijn of haar eigen manier vorm kan geven aan het leven.

Deze vraag staat centraal in het radioprogramma Down to Earth, wat iedere dinsdagavond van 22:00 tot 23:00 uur wordt uitgezonden via de Spirituele Radio Omroep Indigo. Ineke Hendriks neemt je tijdens deze uitzending graag mee op een innerlijke en uitdagende levenstocht.

Hendriks is energetisch therapeut, coach, inspiratot en communicator. In haar eigen praktijk ziet ze de mens als een geheel en werkt ze met het scheppend vermogen in de mens zelf en het geven van inzichten in die mogelijkheden. Door middel van persoonlijke gesprekken en het anareiken van verschillende technieken helpt ze haar clienten een totale vitaliteit voor henzelf te creëren.

Voor meer informatie over Ineke Hendriks kun je een kijkje nemen op haar website. Haar radioprogramma is te volgen via Spirituele Radio Omroep Indigo.

Lees ook:Het gaat goed met IndigoRadio
Lees ook:Vanavond bij Spirituele Radioomroep Indigo
Lees ook:Daisha Bol in gesprek met de Spirituele Politieke Partij
Lees ook:Help Indigo Radio in het publieke bestel te komen
Lees ook:Daisha interviewt zoon van Emile Ratelband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>