Indigo Radio gaat voor C!

Begin januari berichtte Spiritualiteit.blog.nl over de groei van het aantal programma's op en luisteraars van Indigo Radio. Met dit bericht werd door middel van een reactie van een van de oprichters van de radioomroep, Hans Rietveld, tevens bekend dat IndigoRadio wilde gaan proberen om in het publieke bestel te komen. De voorbereidingen voor Indigo om een publieke omroep te worden zijn in volle gang. Er zal binnenkort een omroepvereniging worden opgezet.

Op 2 februari zijn twee van de vier initiatiefnemers van Indigo, Jeroen Kumeling en Hans Rietveld, op orienterend gesprek geweest bij het Commisariaat voor de Media in Hilversum.
Hieruit kwam onder andere dat spirituele Radio-omroep Indigo tot september 2009 de tijd heeft om 50.000 leden te werven voor de nieuwe omroepvereniging. Hiertoe zal een omroepvereniging moeten worden opgezet. Als dit allemaal lukt komt Radio Indigo in 2010 in het publieke bestel als C-omroep.

(Bron: Radio Indigo)

Lees ook:Help Indigo Radio in het publieke bestel te komen
Lees ook:Spirituele radio
Lees ook:Neale Donald Walsch, Tom Kenyon en Judi Sion in ‘Lichtwerk’
Lees ook:Indigo Radio wordt Indigo Soulstation
Lees ook:Elke maandag even mediteren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>