Earthdance verbind je weer met jezelf

Daar de energieën die ons omringen vanuit de Kosmos op dit moment een zeer hoge trilling hebben, hebben wij als mens veel moeite om een goede aarding te vinden in en bij onszelf. Dit niet geaard zijn zorgt voor allerlei klachten, zowel fysiek alsemotioneel. Ook de verbinding met onszelf is niet zoals het zou moeten zijn: we zijn onszelf op sommige momenten kwijt, terwijl we juist bezig zouden moeten zijn om de verbinding te herstellen. Daarom organiseert het Triskal Healing Centre te Delft een Earthdance workshop.

In deze workshop die aanstaande donderdagavond 23 juli plaatsvindt, ga je door middel van dans en muziek de verbinding met jezelf herstellen. Je ervaart hierbij hoe het voelt om helemaal in eenheid te zijn met je werkelijke IK, hoe het voelt om in totaalheid je hart te voelen en je te verbinden met je ware kern, degene die je in werkelijkheid bent.

Ook zal er donderdag een ritueel worden gedaan waarbij er ruimte in jezelf wordt gemaakt om deze eenheidsverbinding te maken.

Je hoeft geen Fred Astair te zijn op de dansvloer om aan deze dansworkshop mee te doen. Iedereen gaat bewegen op haar of zijn manier om juist de verbinding met jezelf, Moeder Aarde en de Kosmos te herstellen.

Als je meer wilt weten over deze en andere activiteiten van Triskal, kun je een kijkje nemen op de website van het centrum.

(Bron: Triskal)

Lees ook:Spirituele dansavond bij Triskal in Delft
Lees ook:Bescherming tijdens Volle Maanviering Delft
Lees ook:Verbind jezelf met de zon, de maan, de sterren en planeten
Lees ook:Hoe kun je op elke vraag een antwoord krijgen?
Lees ook:Hoe leer je op de juiste manier te geven en te ontvangen?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Earthdance verbind je weer met jezelf

  1. Sara

    India: beroepen tegen homoseksualiteit.
    21 July, 2009 by holebiinfo
    India: Het Hooggerechtshof heeft zopas twee klachten verworpen die waren ingediend nadat het Hooggerechtshof eerder deze maand, na 150 jaar, homoseksualiteit uit het strafrecht haalde. Het is wel nog afwachten hoe de regering zal reageren.

    Een astroloog had beroep aangetekend tegen het uit het strafrecht halen van homoseksualiteit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>