Hoe kun je op elke vraag een antwoord krijgen?

Elk mens heeft honderden vragen waar hij/zij een antwoord op zou willen krijgen. Wij zoeken de antwoorden op deze levensvragen vaak buiten onszelf. Maar het mooie en bijzondere is dat elke vraag een antwoord heeft dat binnenin onszelf te vinden is. Hierover organiseert het Triskal Healing Centre te Delf op donderdag 9 september a.s. een thema-avond.

“Op deze bijzondere thema-avond gaan we het hebben over hoe we op elke vraag een antwoord kunnen vinden in onszelf,” laten Marianne en Monique van Triskal weten. Wat is daar voor nodig, welke methode kun je daarvoor gebruiken en hoe kun je de overtuiging loslaten dat je de antwoorden niet in jezelf zou kunnen vinden? Dit zijn enkele van de vragen die zullen worden behandeld.
“En het belangrijkste van alles: als je eenmaal een antwoord hebt gevonden in jezelf op een vraag die je hebt, vertrouw je dan ook op het antwoord wat je gevonden hebt.”

Meer weten over deze of andere activiteiten van Triskal? Kijk dan eens op de website.

Lees ook:Channeling: Wat staat ons te wachten in 2010?
Lees ook:Vraag om boodschappen uit de Andere Wereld
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl bij Psychometrie-avond van Triskal
Lees ook:Hoe bereiden we ons voor op 2012?
Lees ook:Leer contact te maken met je gids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>