Verbind jezelf met de zon, de maan, de sterren en planeten

Op donderdag 19 augustus wordt er een lezing gegeven over de verbinding met jezelf, de zon, maan, sterren en planeten, in het Triskal Healing Centre te Delft.
“Alle aspecten van het Universum hebben invloed op ons als mens,” vertellen Marianne en Monique van Triskal. “Het is belangrijk dat we beseffen welke invloed het zonnestelsel op ons heeft qua energie en hoe we deze Kosmische energieen ten goede van onszelf kunnen keren.”

Marianne en Monique: “Zodra je je bewust bent dat er uberhaupt een wisselwerking is tussen ons mensen en het zonnestelsel, pas dan kun je de Kosmische energieen van de sterren, zon, planeten en maan optimaal gebruiken voor je eigen groei en voor de groei van alle mensen om je heen. Pas dan zal ook je verbinding met Moeder Aarde optimaal kunnen zijn.”

In de lezing wordt er ingegaan op deze energieen en waar je ze aan kunt herkennen in je dagelijkse leven, hoe je ze kunt gebruiken en wat voor invloed ze op je kunnen hebben.
Welke link is er tussen ons als mens en het zonnestelsel, welke invloeden kunnen we herkennen, op welke manier kunnen de Kosmische energieen je beinvloeden, en hoe kun je ze ten positieve voor jezelf gebruiken? Deze vragen zullen tijdens de lezing worden beantwoord en er komen nog veel meer aspecten aan bod.

Meer weten over deze of andere activiteiten van Triskal? Kijk dan eens op de website!

Lees ook:Ostara vieren met Sharada’s Circle
Lees ook:Werken met energieen bij Triskal
Lees ook:Werken met engelen bij Triskal
Lees ook:Vanavond aardingsavond bij Triskal
Lees ook:Diep naar binnen kijken met de IJsmaan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verbind jezelf met de zon, de maan, de sterren en planeten

  1. Karla

    Interessant!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>