Individuele retraites voor jouw situatie

Soms ben je op een moment in je leven waarop je wel wat rust kunt gebruiken. Even weg van alles en iedereen en aan jezelf werken, bezinnen. Een retraite kan dan uitkomst bieden. Er zijn verschillende retraites te vinden via het internet, die je met een groep van soortgelijken kunt ervaren. Maar soms wil je meer… zoals persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij helemaal rekening gehouden wordt met jouw situatie.

Dit kwam ik tegen op de website Innerlijkereizen.info van Diana. Zij geeft onder meer coaching en consulten op het gebied van kunst en zingeving en organiseert groepsretraites, evenals individuele retraites. Deze individuele retraites in Nederland zijn bedoeld voor mensen die persoonlijke aandacht willen. “Het kan heel fijn zijn als iemand met je meekijkt, je helpt jou situatie inzichtelijk te maken. Nieuwe dingen ontdekken in jezelf, je hart leren volgen en voelen waar het nu echt om gaat in jou leven! Het belangrijkste is dat je realiseert dat het om jou gaat, een investering in jezelf waardoor je weer nieuwe mogelijkheden en keuzes ziet. Dat je met nieuwe moed onafhankelijk je pad kan vervolgen.”, laat Diana weten.

Voorbeelden van thema’s voor zo’n individueel retraite zijn: durven voelen-uit het hoofd, bij jezelf blijven in confronterende situaties, grenzen/aanpassen, onzekerheid, assertiviteit, seksueel misbruik, relatie-families, werk, stress/burn-out, in je kracht komen, en nog meer.

De individuele retraites kunnen op verschillende locaties in Nederland worden gegeven, er wordt samen gekeken naar een mooie, betaalbare locatie.

Als je meer wilt weten over de retraites van Diana (ook groepsretraites in het buitenland), kun je kijken op haar website.

Ben jij weleens op ratraite geweest? Wat vind je van een individule retraite?

Lees ook:Retraites in 2012
Lees ook:Stilte voor de storm?
Lees ook:3-daagse retraite rond 12-12-12
Lees ook:Op retraite
Lees ook:Winnaar Rishis Full Moon Party Valentijnsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>