Ondersteuning bij het nieuwe bewustzijn

De energieën van de nieuwe tijd komen steeds meer binnen in ons bewustzijn. Ze dagen ons uit om de verfijning in te gaan. Ons leven, onze omgeving en de gebeurtenissen daaromheen laten ons steeds weer zien welke kant we op dienen te gaan om volledig thuis te komen bij onszelf, in onze kracht te gaan staan en dat te doen wat we weten. Dit is niet altijd makkelijk. Het vraagt veel van ons en soms vertroebelen emotie, ego en ratio ons pad. Om deze processen te ondersteunen heeft Anka Maranka voor de komende tijd weer een aantal passende activiteiten op het programma staan die je kunnen helpen bij het nieuwe bewustzijn.

Trancereis en stiltewandeling
Wat dacht je bijvoorbeeld van een Sjamanistische Trancereis op donderdagavond 13 december 2012? Deze helende reis helpt je te ontspannen, zuiveren en transformeren op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Op vrijdag 21 december organiseert Anka Maranka een stiltewandeling en meditatie onder de naam ‘Verwelkom het nieuwe licht!’. Na de stiltewandelig wordt er midden in de natuur een hartmeditatie gedaan met alle deelnmers, die wordt begeleid door een drum.

Bewustwording in het nieuwe jaar
Ook in het nieuwe jaar organiseert Anka Maranka weer een aantal bijzondere activiteiten die je kunnen helpen bij je bewustwordingsproces. Zo kun je meedoen aan een 8-delige meditatiecursus, die begint op 7 januari.
De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Aan bod komen diverse meditatievormen zoals stilte meditatie, geleide meditatie, klankmeditatie, Zijnsmeditatie e.d.. De meditaties worden om de beurt begeleid door Marieke en Marcel.

Wil je graag mee doen, heb je vragen of ben je benieuwd naar het verdere aanbod van Anka Maranka in 2013? Kijk dan op de website.

Wat doe jij om je bewustwordingsproces te ondersteunen?

Lees ook:Sjamanistische Trancereis op vooravond einde Maya kalender
Lees ook:De kracht van muziek: Droomtijdconcerten van Anka Maranka
Lees ook:Sjamanistische trancereis in Breda
Lees ook:Basiscursus Sjamanisme van Anka Maranka
Lees ook:In de ban van de lente? Vier het!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>