Aura reading en healing bij Triskal

Ieder mens heeft een aura om zich heen. Het is een energieveld, waarmee elk mens en ieder levend wezen omgeven is. De aura is een trillend krachtveld waarin diverse subtiele krachtenvelden zijn gehuisvest die onze innerlijk gevoelens en emoties weergeeft. De krachten hebben hun eigen diverse kleuren die iets vertellen hoe iemands gemoedstoestand op dat moment is. Tijdens de thema-avond aura reading / healing leer je hier meer over en wordt tevens je aura schoongemaakt.

De aura is constant in beweging en kleuren wisselen elkaar af, afhankelijk hoe iemand zich voelt. Naast onze gevoelens zit binnen in de aura onze unieke onsterfelijke Ziel, het bovenmenselijke deel van ons leven waarmee we nauwelijks bewust in contact staan.

Tijdens de thema-avond van Triskal te Delft, op donderdag 22 maart, zal er een Aura Reading plaatsvinden die veel zal vertellen over je gemoedstoestand van dat moment. Ook zal je aura schoon gemaakt worden, zodat je energieveld weer in balans is. Aan de hand van de kleuren van je Aura zullen er boodschappen doorgegeven worden die op dat moment belangrijk voor je zijn. Boodschappen
vanuit je innerlijke Ziel die je vertellen hoe je in het leven staat en wat je moet doen om volledig in balans te komen.

Meer weten of je aanmelden? Kijk dan op de website van het Triskal Healing Centre.

Heb jij je aura weleens laten lezen?

Lees ook:Wat heeft jouw aura over jou te vertellen?
Lees ook:Ontdek de boodschap van jouw aura
Lees ook:Aurareading en -healing bij Triskal
Lees ook:Je eigen aura reinigen
Lees ook:Triskal in het teken van kleur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>