Ontdek de boodschap van jouw aura

Elk mens, maar ook ieder ander levend wezen en object is omgeven met een aura. Dit is een soort energieveld of halo, een trillend krachtveld waarin diverse subtiele krachtenvelden zijn gehuisvest die bij levende wezens de innerlijke gevoelens en emoties weergeven. Tijdens de thema-avond van het Triskal Healing Centre te Delft kun je deze week alles te weten komen over deze krachtvelden, die ons aura vormen.

De krachten hebben hun eigen diverse kleuren die iets vertellen hoe iemands gemoedstoestand op dat moment is. De aura is constant in beweging en kleuren wisselen elkaar af, afhankelijk van hoe iemand zich voelt.
Naast onze gevoelens zit binnen in de aura ook onze unieke onsterfelijke Ziel,het bovenmenselijke deel van ons leven waarmee we nauwelijks bewust in contact staan.

Tijdens de thema-avond van Triskal op donderdag 28 augustus vindt er een aura Reading/Healing plaats voor elke deelnemer. Aan de hand van de kleuren van je aura zullen er boodschappen doorgegeven worden die op dat moment belangrijk voor je zijn. Dit zijn boodschappen vanuit je innerlijke ziel, die je vertellen hoe je in hetleven staat en wat je kunt doen om volledig in balans te komen. Ook zullen er op deze avond stukjes van je Aura geheeld worden als blijkt dat er niet voldoende balans is in je emotionele en/of fysieke toestand.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Wat heeft jouw aura over jou te vertellen?
Lees ook:Aura reading en healing bij Triskal
Lees ook:Je eigen aura reinigen
Lees ook:Aurareading en -healing bij Triskal
Lees ook:Leer contact te maken met je gids

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ontdek de boodschap van jouw aura

  1. Pastafarian 566

    Zit je ziel nou in je hoofd, in je hele lijf of hangt het er omheen in de vorm van een aura? Hebben dieren ook een aura en dus ook een ziel? Honden, meeuwen, zeepokken, pantoffeldiertjes?

    Wanneer ben je “volledig in balans”? Kan iemand je dat uitleggen of merk je dat zelf ook?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>