Triskal in het teken van kleur

Vanavond staat de thema-avond van Triskal Healing Centre te Delft in het teken van kleur. Elke kleur heeft een eigen betekenis en kan gebruik worden voor onder anderen healing. Tijdens de thema-avond worden onder meer een kleuren-reading en een kleuren-healing gegeven.

"Kleuren zijn heel belangrijk in het leven," laten Marianne en Monique van Triskal weten. "Kijk alleen maar naar de kleuren van de natuur." Maar er is meer: elke kleur heeft een speciale betekenis en geeft een speciale heling.

Tijdens de thema-avond van Triskal zal er op verschillende manieren met kleur gewerkt worden. Er zal een reading plaatsvinden waarbij kleur een belangrijke rol speelt en er zal een healing gegeven aan de hand van kleuren.
Triskal: "Men zal ervaren wat kleuren met je doen en hoe belangrijk een bepaalde kleur of meerdere kleuren voor je kunnen zijn. Heb je een bepaalde lievelingskleur, dan kan er gekeken worden waarom je deze kleur mooi vindt en of het inderdaad de juiste kleur voor je is."

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Kaarsvlamlezen bij Triskal
Lees ook:Tarot thema-avond bij Triskal
Lees ook:Wat heeft jouw aura over jou te vertellen?
Lees ook:Magie ervaren bij Triskal
Lees ook:Ontdek de boodschap van jouw aura

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>