Kaartverkoop Lotusbeurs gestart

[door Saskia Bogaart]

Dit jaar vindt de 30ste editie van de spirituele Lotusbeurs (voorheen Onkruidbeurs) plaats op zondag 16 maart. Een bijzondere happening waarvoor de kaartverkoop nu is gestart.

[Copyright foto: Lotusbeurs]

De Lotusbeurs staat bekend als het grootste spirituele evenement in Nederland. Op de beurs presenteren maar liefst zo’n tweehonderd standhouders zich. Ook kun je een keuze maken uit tientallen inspirerende lezingen. Christine Pannebakker, Paul Smit en Kiesha Crowther (Little Grandmother): het zijn maar enkele van de bekende namen die het festival een bijzonder cachet geven. Kortom: ideaal als je je oriënteert op het gebied van alternatieve geneeswijzen, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.

Je kunt nu in de voorverkoop kaarten bestellen voor slechts 10 euro per kaart. Aan de deur zijn de kaarten 15 euro per stuk.

Lees ook:Nieuwe Lotus beurs in Houten
Lees ook:Lotus beurs in Houten
Lees ook:Aanstaande zondag Ratha Yatra Festival
Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer veel goeds
Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer groot succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>