Sjamanistisch weekend voor Moeder Aarde

Heb je zin om een weekend sjamanisme te ervaren? Dan is het Sjamanistische weekend van Centrum De Quest, op 15, 26 en 27 november 2011, misschien wel iets voor jou. Tijdens het weekend, dat plaatsvindt in de Kunstwei te Zeeland, wordt er gewerkt voor en door Moeder Aarde.

“Onze grote moeder kan healing gebruiken, en dat gaan we ook geven”, vertelt Caroline van Centrum De Quest”. “Zoals wij ook healing kunnen gebruiken en zij ons dit geeft”. Het weekend zal onder meer bestaan uit trancereizen, rituelen, healing, drumcirkel, ontvangen en delen.

Het gaat op vrijdagavond om 20:00 uur van start. De overnachting vindt plaats in een Yurt en met meerdere personen, afhankelijk van de aanmeldingen kan dit gemengd zijn. Het Sjamanistische weekend eindigt op zondagmiddag rond 16:00 uur. Je hebt geen ervaring in sjamanisme nodig om dit weekend mee te kunnen doen. Het is voor iedereen bestemd die interesse heeft.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Centrum De Quest.

Ben jij bekend met het sjamanisme? Wat vind je van dit initiatief?

Lees ook:Sjamanistisch Healing Weekend
Lees ook:Cursus Sjamanisme van de Quest
Lees ook:Moeder Aarde Ritueel op Moederdag
Lees ook:Sjamanisme leren bij De Quest
Lees ook:Cursus Sjamanisme van De Quest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sjamanistisch weekend voor Moeder Aarde

  1. JP

    Vorig weekend voor het eerst een Zweethut gevolgd bij Peter Rouffa en z’n vrouw Brigitte in de Ardennen. Zij begeleidden dat op een heel liefdevolle wijze, vanuit een diepe liefde en respect voor de natuur. Peter doet ook (individueel) wandelingen langs de stenen en krachtplaatsen rond Weris. Echt een magische ervaring.
    Groetjes, JP

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>