Rishis organiseert groot spiritueel evenement

Op vrijdag 19 juni aanstaande zorgt Rishis ervoor dat de Westerunie in Amsterdam geheel in het teken staat van het inspireren en verwezenlijken van dromen. Die dag worden de handen ineen geslagen om een droomdag te creëren en bezoekers te informeren en inspireren om hun dromen te verwezenlijken.

Veel mensen hebben het contact verloren met hun ware creatieve passies. En juist in deze periode van economische recessie is het tijd om échte dromen te leven. Mahatma Gandhi, Albert Einstein, Paul McCartney en Richard Wagner gingen ons voor. Het evenement wordt geproduceerd in co-creatie met Purity Events & Vital Interest.
 
Met Indiaanse storyteller Kenneth Little Hawk, klankschalen, meditatie, yoga, belly dance, massage & consults wordt de bezoeker geïnspireerd om te contact maken met zijn/haar innerlijke passie. Zo kan iedereen een bijdrage leveren aan een mooiere wereld.

Hoe bepaal je of je dromen echt je dromen zijn, of dat je gewoon ergens voor werkt omdat je dacht dat dat juist voor je was. Verken je passies. Wat doe je graag? Wat wilde je als kind worden? Hoe kunnen deze dromen een deel van je volwassen realiteit worden? En hoe kunnen deze passies je leven onderhouden?

Dromen manifesteren is van alle leeftijden.. De 12-jarige fotograaf Arie Snow en de 22-jarige rapper Mc Lazy laten zien hoe je deze op jonge leeftijd leeft. Maar ook een yogaleraar van 80 (Fred van Beek) en een Belly Dancer (Lily Maarsingh van Studio Lef) zullen workshops geven en laten hun passies zien. Tuffie Vos en Ingrid Groenen (healers en oprichters van School of Life) zullen spreken over bewustzijnsverruiming en de bezoekers begeleiden in hun persoonlijke passies en dromen. Kenneth Little Hawk, Native American storyteller en acteur, is keynote speaker. Deze beroemde Indiaanse Storyteller uit Colorado was te gast bij de president Clinton. Kenneth reisde twintig jaar door de USA en de wereld, bereikte miljoenen mensen op verschillende locaties en is twee keer genomineerd voor beste storyteller van het jaar door de Native American Music Awards.

Vanaf 22.00 is het die avond tijd voor spiritual clubbing in de Westerunie met DJ Kareem, VJ Rakesh, Mc Lazy en zangeres La Cle de Soul. Ook zijn er diverse workshops, standjes (yogashop, droomchocola, ‘Acquarius Wholism’-sieraden), consults, healings & massages. Meer weten? Neem een kijkje op de website van Rishis.

Lees ook:Leef jij je ideale leven?
Lees ook:Roy Martina Inspiratie dag
Lees ook:Symposium buitengewone dromen
Lees ook:Leef je passie op aarde
Lees ook:Gratis workshop Emotionele Fitness op 30 en 31 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>