Rishis Full Moon Party met Julika Marijn & DJ Kareem Raihani

Volgende week vrijdag 23 november is er weer een Rishis Full Moon Party in Mercurius te Amsterdam. Het thema van de avond is Innerlijke vrede in tijd van Strijd. Je kunt deze avond genieten van een voorstelling van Julika Marijn en de muziek van DJ Kareem Raihani.

Julika Marijn speelt tijdens de Rishis Full Moon Party haar succesvolle solovoorstelling ‘In duizend zoete armen’, geïnspireerd door de dagboeken van Etty Hillesum. Twee vrouwen, twee levens. 1942 en 2006. Julia is een jonge, dynamische vrouw uit Amsterdam die in aanraking komt met de dagboeken van Etty Hillesum: een levenslustige Joodse vrouw die vol wil leven ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Ze strijden op authentieke en vaak geestige wijze met hun spiritualiteit, talenten, en verliefdheid. De confrontatie met zichzelf gaan ze niet uit de weg. Dit leidt tot een ontroerende en humoristische solovoorstelling waarin heden en verleden op een eigenwijze manier samen komen.

Julika Marijn studeerde af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam in 1998. Zij speelde de neurochirurge Gina Rodriquez in ‘Onderweg naar Morgen’. Recentelijk heeft zij haar eigen theatervoorstelling ‘In duizend zoete armen’ uitgebracht. Naast acteren is zij ook ‘Art of Living’ teacher en geeft zij regelmatig de helende ademcursus, over adem, bewustzijn, meditatie en gezondheid in Amsterdam.

Je kunt ervoor kiezen om het gehele programma van de Rishis Full Moon Party te bezoeken, maar je mag ook van 22:00 uur komen dansen op de muziek van DJ Kareem Raihani.
Tot 21 november kun je op de site van Rishis terecht voor een leuke korting op de Full Moon Party.

Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Winnen: kaarten voor Full Moon Party
Lees ook:Win kaarten voor de Full Moon Party op 13 november!
Lees ook:Winnaar Rishis Full Moon Party Valentijnsdag
Lees ook:Rishis Full Moon Party met lezing over Spiegelogie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>