Maan-vrouwen coaching per e-mail

Wil je graag de volle manen vieren, maar heb je geen tijd om ervoor de deur uit de gaan? Dan kun je je aansluiten bij het MaanVrouwenWeb van Livin' art.
De maanvrouwen-coaching biedt je oefeningen, visualisaties, creatieve opdrachten en werken met elementen uit de natuur, die een middel kunnen zijn om te begrijpen wat het thema van de maan voor jou op dat moment te bieden heeft. Dit alles ondersteund met archetypische Griekse en Romeinse Godinnenverhalen.

De 13 manen kun je gebruiken om je weer heel te voelen, in alle aspecten van je vrouw-zijn. Het vrouw-zijn tot een kunst verheffen door al jouw delen, de bekende maar ook de verborgen, weer te voelen en te voeden.

De coaching gaat 20 december van start. Dan is het donkere maan. De eerste volle maansviering van de nieuwe cyclus is op 2 januari. Je hebt zodoende nog wat tijd om een en ander rustig door te lezen en voor te bereiden voor de avond van de viering. Tevens kun je je aansluiten bij het maanvrouwenforum waar je je bevindingen kunt delen met andere vrouwen.

Je kunt je nog tot 18 december aansluiten via Livin' Art. Klik hier voor meer informatie over de Maan-vrouwen coaching per e-mail.

(Bron: Livin' Art)

Lees ook:Vier de Bloemenmaan in Haarlem
Lees ook:Nieuwe Maan-cirkel van Vrouw Holda
Lees ook:Vier de Stormmaan met gelijkgestemden
Lees ook:Vier de Haasmaan in Haarlem
Lees ook:Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>