Vier de Stormmaan met gelijkgestemden

Elke maand keert de volle maan weer terug. Haar energie verandert met het seizoen. Zo hebben de IJsmaan, Zaaimaan, Honingmaan, Oogstmaan, Blauwe Maan en andere manen elk hun specifieke eigenschappen. Wil je ervaren wat voor effect de maan op je kan hebben en kennis maken met verschillende onderwerpen binnen magie, paganisme en hekserij? Dat kan onder andere in Haarlem, waar je elke maand de Volle Maan kunt vieren met een groep gelijkgestemden. Op vrijdag 22 maart wordt de stormmaan gevierd.

Volle Maan-vieringen
Tijdens de Volle Maan bijeenkomsten, die plaatsvinden op of rond de dag van de volle maan zelf, ontmoet je gelijk gestemden en zullen o.a. de volgende zaken aan bod komen:

  • Maanrituelen
  • Oude en nieuwe maantradities
  • Magisch werk
  • Goden en Godinnen
  • Geleide visualisaties
  • Geschiedenis en folklore

Spirituele Praktijk Miraja
De Volle Maan-vieringen worden georganiseerd door spirituele praktijk Miraja. Het is de intentie om een gezellige en leerzame avonden te organiseren, waar je in een ontspannen sfeer aan je spirituele bewustwording werkt.

Ben je geïnteresseerd in paganisme en Europees Sjamanisme en wil je graag de kracht van de Volle Maan ervaren, dan kun je je aanmelden via de website van spirituele praktijk Miraja.

Vier jij de Volle Maan?

Lees ook:Vier de Bloemenmaan in Haarlem
Lees ook:Vier de Haasmaan in Haarlem
Lees ook:2 december Open Vollemaanviering Heksengoep Bergen
Lees ook:Zondag 6 augustus openbare volle maan-viering
Lees ook:Zaterdag 9 september openbare volle maan-viering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>