Jezus-cosmeticalijn uit de schappen na klachten

Nog meer klachten over Jezus-gerelateerde producten.. Een winkelier in Singapore heeft een cosmeticalijn met de naam 'Lookin' Good for Jesus' uit de schappen van zijn winkels gehaald, nadat enkele rooms-katholieken hadden geklaagd. Dit berichtten lokale media gisteren.

Ongeveer 15 procent van de 4,5 miljoen inwoners van Singapore is christen. De helft is boeddhist, 15 procent is moslim en zo'n 5 procent is hindoe.

De katholieken stoorden zich aan de seksuele toespelingen van het merk en dat het geen respect had voor het christelijke geloof.
Zo werden onder meer 'zedige vanille' lippenbalsem en 'houd je stevig vast aan Jezus' hand- en bodylotion verkocht, met op de producten een afbeelding van Jezus, geflankeerd door twee aantrekkelijke dames. Maar ook een portemonnee met daarop de tekst 'Show him the money' viel niet goed bij de katholieken.

Niet alleen de seksuele toespelingen zaten de katholieken dwars. "Waarom zou iemand religieuze personen willen gebruiken om ijdelheid te verkopen? Het is weinig respectvol en smakeloos", zei de 24-jarige accountant Grace Ong volgens de kranten.

De fabrikant van de goddelijke make-up is Blue Q. Wing Tai Retail, de distrubiteur van de cosmetica heeft haar verontschuldigingen aangeboden voor het beledigen van de christelijke gemeenschap.

(Bron: ANP/ De Pers)

Lees ook:Jezus Festival gaat niet door
Lees ook:Britten: religie doet meer kwaad dan goed
Lees ook:Protest tegen chocolade-Jezus aan kruis genageld
Lees ook:“Jezus had een vrouw”
Lees ook:Het Joodse lentefeest: Pesach

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jezus-cosmeticalijn uit de schappen na klachten

  1. Alexander van der havenstein

    Helemaal mee eens, weg met dat product!
    Grof schandaal wat daar is voorkomen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>