Jezus Festival gaat niet door

Het Jezus Festival dat op 2 juni zou worden gehouden in  sport- en evenementenhal Ahoy te Rotterdam, is geannuleerd. Waarom is nog niet bekend, maar het evenement zal worden verschoven naar een nader te bepalen datum in 2013.

Het Jezus Festival was georganiseerd rond de evangelisten Reinhard Bonkke en Daniel Kolenda. Zij zijn in Amerikaanse religieuze kringen erg populair, vanwege de wonderbaarlijke genezingen die op hun bijeenkomsten zouden plaatsvinden.

Wie op de hoogte wil worden gehouden van het hoe en waarom en de nieuwe datum, kan zijn of haar e-mailadres achterlaten voor het ontvangen van de nieuwsbrief van de organisatie, Christ for all Nations (CfaN).

Ben jij fan van Reinhard Bonkke en Daniel Kolenda?

 

 

Lees ook:Jezus gesignaleerd op het eiland Réunion
Lees ook:Aanstaande zondag Ratha Yatra Festival
Lees ook:2 februari: Maria Lichtmis
Lees ook:Het eerste Nederlandse Reiki festival
Lees ook:Win 2 toegangskaarten voor het Magisch Festival in Rotterdam!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jezus Festival gaat niet door

 1. BLuts

  Mailadres achterlaten voor meer info is niet mogelijk. Christ for all failures.

    /   Reply  / 
  1. Krijn

   LOL

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>