Engels medium Tony Stockwell in Nederland

Tony Stockwell komt in april 2013 weer naar Friesland voor 2 workshops en een demonstratie van het mediumschap. Tony Stockwell is een zeer gerespecteerd medium uit Engeland en geeft les én demonstraties mediumschap in Engeland, andere delen van Europa, Amerika, Nieuw Zeeland en Australië. Tony is in Engeland bekend van zijn eigen televisieprogramma’s Psychic Academie, The Psychic Detective, Street Psychic en Psychic School. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan vele andere televisieprogramma’s op paranormaal gebied.

Mediumschapavond met Tony Stockwell
Woensdagavond 10 april kun je zelf ervaren wat Tony Stockwell als medium voor je kan doen. Deze avond staan contacten met jouw overleden dierbaren centraal. Tevens is er de mogelijkheid een ‘Meet & Greet’ te winnen met Tony na afloop van de demonstratie

2-daagse workshop voor paranormaal begaafden
Op donderdag 11 en vrijdag 12 april zal er een workshop gegeven worden door het Engelse medium. Deze workshop is bedoelt voor mensen die al contact kunnen maken met de geestenwereld. Onder leiding van Tony leer je hoe je je contact met de geestenwereld kunt versterken.

Workshop ‘Psychic Detection’
Na het enorme succes van Tony Stockwell’s eerste workshop ‘Psychic Detection’ in Nederland zal er op zaterdag 13 april een deel 2 zijn. Tony behandelt weer nieuwe zaken en andere technieken. Ditmaal kom er ook een Nederlandse casus aan bod!

Alle workshops worden gegeven in Oosterwolde. Meer informatie kun je vinden op de website van Maria Faber. De workshops worden gegeven in het Engels, dus is passieve kennis van de Engelse taal wenselijk. Voor meer informatie over Tony Stockwell kun je terecht op zijn website.

Wat is jouw favoriete (televisie-)medium?

Lees ook:Laatste workshops van televisiemedium Char
Lees ook:Workshops van Char in november
Lees ook:Paranormaal- en gezondheidsbeurs in Belgie
Lees ook:Workshop van televisiemedium Char
Lees ook:Robbert van den Broeke te gast bij Lijn4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>