Paranormaal- en gezondheidsbeurs in Belgie

In het weekend van 14 en 15 april is er een paranormaal- en gezondheidsbeurs in Diest, Belgie. Paranormaal en Gezondheidsbeurzen worden in heel Belgie georganiseerd in erkende culturele centra, parochiezalen en evenementenhallen.

Tijdens de beurs kunnen er bezoeken worden gebracht aan verschillende stands, waar je terecht kunt voor informatie en consulten en er zijn uiteraard ook vele verkoopstands aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om gratis deel te nemen aan lezingen, demonstraties en workshops van allerlei aard.

De bedoeling van de paranormaal- en gezondheidsbeurzen is om de betere professionele paragnosten met uiteenlopende specialiteiten van België en Nederland samen te brengen onder 1 dak. Zo heeft een beursbezoek vele verschillende voordelen. Een privé consultatie is er meestal 50% à 80% goedkoper dan indien je thuis bij de paragnost zou langsgaan.

De beurs op 14 en 15 april vindt plaats in Feestzaal 'CC Fenikshof' te Diest. Voor meer informatie over deze en volgende beurzen is er de website van de beursorganisatie Paranatura.

(Bron: Paranatura)

Lees ook:Beurzen en evenementen in 2008
Lees ook:Spiritueel Kerstcadeau 7: Twee toegangskaarten voor de Paraview beurs
Lees ook:Spookhuizen en -kastelen in Nederland en Belgie
Lees ook:Paranormaalbeurs Sas afgelopen zondag best bezocht
Lees ook:Paranormale beurs in café

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>