Laatste workshops van televisiemedium Char

Op 19 en 21 april geeft het Amerikaanse medium Char, bekend van het gelijknamige televisieprogramma, haar laatste workshops in Nederland. De workshoptitel luidt "Hoe je natuurlijke intuïtie te gebruiken en te verbeteren". Char stimuleert mensen om zichzelf emotioneel en spiritueel te ontplooien en hun eigen intuïtieve krachten te benutten. In een aantal persoonlijke readings ervaart het publiek hoe Char gebruik maakt van haar intuïtieve en spirituele gave.

Char Margolis werkt al meer dan twintig jaar als medium. Ze geeft talloze privé-consulten, treedt op in tv-programma’s en verleent als medium medewerking aan politieonderzoeken. In de Verenigde Staten is Char al jaren hét medium voor filmsterren en andere celebrities. Ze schreef een aantal boeken, waaronder de bestseller Char, het medium. Met haar optredens en boeken heeft ze de harten gestolen van miljoenen mensen. Ze blijkt werkelijk te begrijpen waar mensen verdriet om hebben en weet heel gericht troost te bieden.

Waar het om draait is:

Jezelf intuïtief, emotioneel en spiritueel ontwikkelen
Je eigen natuurlijke, intuïtieve krachten leren begrijpen en verdiepen
Je zelfvertrouwen vergroten zodat het eenvoudiger wordt om je levensdoelen te bereiken
Char heeft geleerd hoe intuïtie ontwikkeld kan worden en weet die kennis helder en geïnspireerd over te dragen op anderen. Tijdens deze avond leer je hoe ook jij een zesde zintuig kunt ontwikkelen!

De workshops duren van 14:00 tot 16:30 uur en van 19:30 tot 22:00 uur en zullen worden gegeven in het Engels. Char zal zelf niet worden vertaald, maar wanneer deelnemers in het Nederlands een vraag willen stellen worden deze wel vertaald. De workshops vinden plaats in Bussum en in Zwolle.
Voor informatie en kaarverkoop (vanaf €40,-) kun je bellen naar 0900-0191.

(Bron: Urban Learning)

Lees ook:Workshop van televisiemedium Char
Lees ook:Workshops van Char in november
Lees ook:Schrijf je nu in voor het RTL-programma Char
Lees ook:Char is terug op televisie
Lees ook:Nieuw jaar, nieuwe kansen voor Char?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laatste workshops van televisiemedium Char

  1. Karla

    Jammer dat het zo ver weg is. Ik zou er eigenlijk wel heen willen, vooral omdat het de laatste keer in Nederland is..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>