Medium Karima start met webshop. Met gelukszakjes!

Het medium Karima Chafia is al een aantal malen in het nieuws geweest op dit blog. Naast haar activiteiten als medium, haar workshops en haar boek over opvoeden, is zij nu ook met een webshop gestart met mooie en bijzondere producten. Mijn favoriet? De gelukszakjes, voor elke gelegenheid!

Inspirerende cadeaus in de webshop van Karima Chafia
De webshop van Kaima bevat vele mooie, leuke en inspirerende producten, die allemaal zorgvuldig zijn uitgezocht of zelfs gemaakt door haarzelf. Je kunt er terecht voor inspirerende boeken, mooie sieraden en accessoires en decoratieve voorwerpen. Mijn favorieten zijn de gelukszakjes en -hangers. De zakjes zijn er in verschillende varianten die zich perfect lenen voor een bedachtzaam cadeautje. Bijvoorbeeld voor een `geboorte of bruiloft, en geliefde vriend of vriendin, of wat dacht je van Valentijn! De zakjes zijn op dit moment overigens ‘on sale’, dus als ik jou was zou ik snel een kijkje nemen in de webshop van Karima Chafia.

Over Karima Chafia
Karima Chafia is geen onbekende van Spiritualiteit.blog.nl. Zo leerde ik haar kennen als medium en deelde ik mijn bijzondere ervaring met een reading van Karima, met jullie.
Karima Chafia kwam al jong in contact met haar gave. Pas later, toen ze 21 jaar was, koos ze er echt voor om haar bijzondere gaven te ontwikkelen. Met het doel om mensen te helpen.
Karima onderzoekt elk mogelijk probleem, zowel bij kinderen als bij volwassenen, en geeft antwoord op uw vragen. Ze kan je begeleiden in alles wat mogelijk is en wat jij nodig hebt. Je krijgt daarbij specifiek op jou gerichte handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.

In de zomer van 2012 kwam haar eerste boek uit, ‘Geef je kind een stem‘. Dit bijzondere opvoedboek laat zien hoe het ook anders kan en, heel belangrijk, is samenwerking met de kinderen.

Naast deze bijzondere activiteiten, geeft Karima Chafia ook regelmatig cursussen en workshops, zoals ‘Je hart volgen: van weten naar ervaren‘, die regelmatig herhaalt wordt door de grote belangstelling.

Wat is jouw favoriete spirituele webshop?

Lees ook:Spiritueel Kerstcadeau 3: Reading van Medium Karima Chafia
Lees ook:Karima Chafia over haar mediumschap
Lees ook:Webshop voor ‘Spiritulisten’ geopend
Lees ook:Mijn ervaring: op bezoek bij een medium
Lees ook:Werkboek voor een opvoeding vanuit verbinding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>