Je hart volgen: van weten naar ervaren

Hoe kun je je hart volgen als je niet weet hoe dat moet? Iets waar veel mensen tegenaan lopen wanneer ze een poging doen. En dat maakt je hart volgen moeilijker dan nodig. Terwijl de wereld volgens mij een fijnere plek zou zijn als meer mensen hun hart zouden volgen.

Van weten naar ervaren
Karima Chafia vindt dit ook en geeft daarom deze zomer een driedaagse cursus ‘Van weten naar ervaren’. “Het valt me de laatste tijd op dat veel mensen vast blijven lopen in zichzelf. Ze gaan elke therapeut en Paragnost af maar staan buiten nog steeds met lege handen”, vertelt ze. “Dit heeft vaak te maken met het feit, dat ze wel weten ‘wat’ ze moeten doen maar niet weten ‘hoe’ ze dit moeten doen. Iedereen kan het zo mooi vertellen maar uiteindelijk loop je naar buiten en heb je niks om mee aan de slag te gaan.”
Dat is waar Karima het met haar cursus het anders wil doen. “Aan informatie hebben we niks, dit werkt als een bal vol van gedachten, piekeren en twijfels rond in ons hoofd. Kennis is ervaring, en echt leren en ontwikkelen doe je stapsgewijs door middel van het doorleven van alles wat je weet.”

Je hart volgen in drie stappen
De cursus ‘Van weten naar ervaren’ is opgesplitst in drie weken en stappen. Elke week komt er een stap aan bod. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met feit dat iedereen anders is en dus ook dingen anders ervaart of voelt. “Niet iedereen voelt of ervaart alles hetzelfde en dat is dus ook helemaal niet de bedoeling”, legt Karima uit. “Bij deze cursus gaat het er juist om hoe jij iets ervaart en hoe je datgene wat je weet aan jezelf kunt koppelen en aan de persoon wie jij bent. Onze wereld hoeft geen samensmelting te worden van mensen die allemaal hetzelfde denken en voelen. Onze wereld gaat juist om de mooie individuele, veelzijdige, kanten en krachten waarbij we verbindingen kunnen leggen.”

De cursus wordt gegeven op Dinsdagavond of Donderdagavond. De cursusdata op dinsdagavond zijn: 28-08-12, 04-09-12 en 11-09-12. De cursusdata op donderdagavond zijn 30-08-12, 06-09-12 en 13-09-12.
Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Karima Chafia.

Weet jij hoe je je hart moet volgen?

Lees ook:Je hart volgen: van weten naar ervaren
Lees ook:Spiritueel Kerstcadeau 3: Reading van Medium Karima Chafia
Lees ook:Medium Karima start met webshop. Met gelukszakjes!
Lees ook:Mijn ervaring: op bezoek bij een medium
Lees ook:Cursus Anders Denken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>