Spiritueel Kerstcadeau 3: Reading van Medium Karima Chafia

Zit je met een moeilijk vraagstuk? Heb je inzicht nodig in een bepaalde situatie? Ben je op zoek naar duidelijkheid en wil je de cirkel doorbreken? Dan ben je bij medium Karima Chafia aan het juiste adres!
Karima’s werk is sterk gericht op individuele groei en ontwikkeling. Leven vanuit de persoon die je werkelijk bent, zonder facades, zorgt ervoor dat je krachtiger, stabieler, veiliger, vrijer en doelgerichter in je eigen leven kunt staan. Op deze manier krijg je de regie over jouw eigen leven terug. Met haar talent kan Karima mensen een spiegel voorhouden en confronteren, met als resultaat dat ze van hun belemmeringen hun kracht kunnen maken.

Is dat precies waar jij naar op zoek bent? Dat komt mooi uit, want ik mag tijdens deze Spirituele Kerstcadeauweek maar liefst twee readingen weggeven van Karima Chafia!

Over Karima Chafia
Karima Chafia kwam al jong in contact met haar gave. Pas later, toen ze 21 jaar was, koos ze er echt voor om haar bijzondere gaven te ontwikkelen. Met het doel om mensen te helpen.
Karima onderzoekt elk mogelijk probleem, zowel bij kinderen als bij volwassenen, en geeft antwoord op uw vragen. Ze kan je begeleiden in alles wat mogelijk is en wat jij nodig hebt. Je krijgt daarbij specifiek op jou gerichte handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.
Naast haar mediumschap, bezit Karima Chafia vele andere talenten. Zo geeft ze verschillende inspirerende cursussen (zoals ‘Je hart volgen: van weten naar ervaren‘) en verscheen in 2012 haar eerste boek: ‘Geef je kind een stem‘.

Mijn ervaring met medium Karima Chafia
Zelf heb ik ook de eer gehad om een reading te krijgen van Karima Chafia. Twee keer zelfs! En wat heeft ze me geholpen in de situaties waarin ik mij op die momenten bevond. Over mijn eerste ervaring met het medium uit Pijnacker heb ik eerder geschreven, lees het hier.

Win een reading van medium Karima Chafia!
Het is de Spirituele Kerstcadeauweek op Spiritualiteit.blog.nl en dat betekent dat je elke dag kans maakt op andere prijzen. Vandaag mag ik twee readingen van een half uur weggeven, van medium Karima Chafia.

Wil jij kans maken? Plaats dan een reactie onderaan dit artikel! Als je een van de winnaars bent, krijg je bericht per e-mail.

Wil jij een reading winnen van Karima Chafia?

Lees ook:Medium Karima start met webshop. Met gelukszakjes!
Lees ook:Karima Chafia over haar mediumschap
Lees ook:De winnaars van de Spirituele Kerstcadeauweek
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl geeft VEEL spirituele kerstcadeaus weg!
Lees ook:Mijn ervaring: op bezoek bij een medium

28 Reacties // Reageer

28 thoughts on “Spiritueel Kerstcadeau 3: Reading van Medium Karima Chafia

 1. Evert

  Als gestalttherapeut sta ik open voor spiritualiteit en ben ik benieuwd of een reading nog iets kan toevoegen aan zijn wie ik ben

    /   Reply  / 
 2. Glaasje

  Heb helemaal nooit geweten dat deze blog bestond. Ik zal vanaf nu wel vaker een kijkje komen nemen!

  Mooie blog hoor.

    /   Reply  / 
 3. Pierce

  Oooooo die wil ik wel winnen!!!

    /   Reply  / 
 4. Anita

  Kom maar door :-)

    /   Reply  / 
 5. Mandy Munter

  Ik zou heel graag dit spirituele kerstcadeau willen winnen, want ik kan wel wat richting/begeleiding/antwoorden gebruiken na dit heftige maar prachtige jaar!
  Spannend, ben benieuwd!

    /   Reply  / 
 6. Erna

  Er zijn veel mensen die het harder nodig hebben hoor maar toch zou ik het wel leuk vinden om een reading te winnen. Even weer een duwtje in de rug op het vervolg van mijn pad.

    /   Reply  / 
 7. els

  Deze reading kan me helpen het juiste pad te behouden na de zware burn-out die ik dit jaar heb gehad.
  Zou een hele grote steun in de rug zijn.
  Voor iedereen die dit leest. Een fijne en liefdevolle feestdagen.

    /   Reply  / 
 8. Pingback: Spiritualiteit.blog.nl geeft VEEL spirituele kerstcadeaus weg! | Spiritualiteit

 9. Alexandra

  Ik sta vlak voor een grote verandering en zit vol twijfels. Zit ik wel op de goede weg? Kan ik dit wel? Het zou voor mij de afsluiting zijn maar vooral een nieuw begin.

    /   Reply  / 
 10. melanie

  Jaaaah ;-) .. ik heb eerder eens readings door Karima laten doen, en die waren steeds erg raak!

    /   Reply  / 
 11. Monique

  Hoi,

  Een reading zou ik bijzonder mooi vinden…heb zelf heel veel vragen waar denk ik alleen van boven antwoord op kan komen,
  en zou het enorm waarderen als er contact met mijn vader gemaakt kon worden…eerste kerst zonder hem…best moeilijk…
  heb hem op zijn sterfbed beloofd contact te houden maar lukt mezelf nog niet…hopelijk jij wel, zou echt geweldig zijn…
  Wens je mooie feestdagen

    /   Reply  / 
 12. Jozette Ederveen

  Ik zou graag een reading krijgen. Voel mij de laatste tijd onzeker en heb even bevestiging van boven nodig…

    /   Reply  / 
 13. Nikki

  Als schilder/illustrator ben en word ik erg geïnspireerd door de engelen. Zij sturen mij opeens naar deze interessante site en zo valt mijn oog nu op het spirituele kerstkado voor een reading bij Karima Chafia. Ik heb zojuist haar website bekeken en ook de ervaring van Layla Pansier gelezen en ik heb een heel goed gevoel hierbij en wil graag voor een reading naar Karima!
  Ik wacht in spanning af en ben sowieso al blij met wat ik hier ontdek en lees, dus dankjewel!

    /   Reply  / 
 14. ingrid alsemgeest

  Ik zou dit kerstgeschenk graag willen ontvangen voor mijn zoon van 9. Als nieuwetijdskind heeft hij het niet zo makkelijk op dit moment.

    /   Reply  / 
 15. nathalie

  ik heb ook we aantal dingen waar ik met zit en duidelijkheid over wil hebben :)

    /   Reply  / 
 16. Marleen

  Wat een mooie actie om de mensen in deze tijd te ondersteunen!! XX

    /   Reply  / 
 17. Jacqueline

  Ik zou het kerstcadeau graag willen ontvangen voor mezelf. Na jaren van dienstbaar opstellen, ziekte, verlies van ouders, scheiding, financiele problemen en nu een werkloosheid kwam de man, of vrouw met de hamer langs. Langzaam krabbel ik weer op,maar ik wil meer dan opkrabbelen. Ik wil niet meer de fouten maken die ik gemaakt heb. Het pad van werken aan mezelf bewandel ik langzaam en soms ga ik nog wel op mijn plaat. Een reading zou een aanvulling zijn op het nieuwe pad dat ik wil bewandelen.

    /   Reply  / 
 18. Maria

  Interessante blog pas net ontdekt. :) En natuurlijk lijkt het me geweldig om een reading van haar te winnen, mooie actie!

    /   Reply  / 
 19. Jolanda Nieveld

  Tijdens de paranormaal beurs heb ik een reading laten doen door Karima. Eerst begreep ik niet precies wat ze bedoelde. Naarmate het jaar vorderde heb ik steeds vaker het A4tje teruggelezen en begin me nu bewust te worden wat haar boodschap inhield. Ik leef steeds meer mijn leven waarvoor ik hier ben en hoop met nog een reading meer inzicht te krijgen over hoe ik kinderen en volwassenen nog beter kan gaan helpen.

    /   Reply  / 
 20. Ingrid

  Hoi! Wat een mooi kado zo aan het begin van een nieuw jaar. Ik waag ook graag een kansje :)

    /   Reply  / 
 21. Janneke

  Ik zou graag een reading krijgen voor mijn zoontje van bijna 4. Hij heeft soms last van driftbuien en kan niet vertellen wat er dan met hem gebeurt. Ik denk dat hij meer ziet dan ‘wij’ en dat hem dit beangstigd. Dit is al eens bevestigd door een medium. Maar ik zou er graag wat meer over weten en hoe ik hem hierin kan begeleiden,. Ik werd getriggerd door geef je kind een stem! Is in dit geval voor mij dubbel bedoeld, mijn eigen zoontje en mijn eigen kind zijn, die steeds erg geraakt is door zijn drift/angst aanvallen….
  Janneke

    /   Reply  / 
 22. Yolanda

  Dit is mijn 4e poging om in aanmerking te komen voor een reading. Ik hoop dat het nu lukt want ik zou dit een heel mooi kerstcadeau vinden.

    /   Reply  / 
 23. Charlotte

  Twee jaar geleden gediagnosticeerd met een regeneratieve ziekte die mij inmiddels invalide heeft gemaakt. De aftakeling schrijdt voort. Nu beland in de fase om ondanks de lichamelijke beperkingen de geest “goed” te houden. Ik kan alle hulp gebruiken om dit proces goed te doorstaan zodat ik kwaliteit van leven kan behouden.

    /   Reply  / 
 24. Daniella

  Wat ontzettend leuk al deze kerstkado’s! Ik maak graag kans, het Universum zal beslissen wie de gelukkige zal zijn… ;-)

    /   Reply  / 
  1. Evert

   Volledig mee eens. Ik ben benieuwd wat het universum voor ons in petto heeft

     /   Reply  / 
 25. Caroline

  lijkt me heel fijn ,en ik zou het graag winnen,duim….

    /   Reply  / 
 26. M

  Heel graag.

    /   Reply  / 
 27. Bar

  Dat zou ik graag willen ondergaan! Leuk zeg!

    /   Reply  / 
 28. monique

  Zit o Hey moment in en dieptepunt en kan alle steun van boven met dan ooit gebruiken nu…en reading zou meer dan welkom zijn…bedankt

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>