Filmpje: The Ghosthunter bij de Spookboerderij te Brummen

Wat gebeurt er als er te veel negatieve energie in een woning huist? Dat kan ernstige gevolgen hebben, volgens The Ghosthunter. Het volgende voorbeeld geeft hiervan een voorbeeld: The Ghosthunter op bezoek bij de Spookboerderij te Brummen, een bekend Spookhuis waar enkele genaraties zich hebben opgehangen aan een grote eik.

Lees ook:Spookhuizen en -kastelen in Nederland en Belgie
Lees ook:Joost – The Ghosthunter viert 15-jarig jubileum
Lees ook:Recept 10: Thee tegen darmkrampen
Lees ook:Paus bezoekt Auschwitz
Lees ook:Aandacht voor 2012 in Sp!ts

1 Reacties // Reageer

One thought on “Filmpje: The Ghosthunter bij de Spookboerderij te Brummen

  1. Pastafarian

    Tjonge jonge, dit is wel héél slecht. Een verlicht stofje of polletje is een orb en een wolkje condens is een krachtveld. Fantasie genoeg. En hier hebben ze iets opgehangen. Waar hebben wie wat opgehangen? Dat is een boom ja.

    Ik heb meer van deze spokenzoeker gezien maar dit is denk ik wel het slechtste en vergezochtste. Neemt niet weg dat ik iedereen kan aanraden op hun website te kijken; vooral het commentaar is simpelweg hilarisch!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>