Aandacht voor 2012 in Sp!ts

Gratis dagblad Sp!ts wijdde deze ochtend een pagina groot artikel aan de hype rond 2012, het jaar waarin de inmiddels alom bekende Mayakalender afloopt. De aanleiding: bekende Amerikaanse schrijver en healer Iric Pearl, vaak te gast in tv programma’s (in de V.S.) en mede bekend van zijn boek ‘Reconnection’, “predikt het hele weekend in Brugge over de naderende transformatie die grote gevolgen zal hebben”.

Pearl heeft net een nieuw werk uitgebracht, over de Reconnection en 2012, want volgens hem valt er niet genoeg over te vertellen. Het einde der tijden? Nee, maar wel een zeer grote bewustzijnsverandering gaat er plaatsvinden. “Het is namelijk zo dat de energie op aarde zo hoog wordt, dat we weer in contact komen met onze intuïtie”, vertelt Pearl aan Sp!ts. Tijdens de weekendtraining wil de schrijver de mensen laten ervaren wat een verhoging van energie met hen doet en laten zien dat ze zich beter, energieker en blijer gaan voelen.

 

Niet alleen Pearl, ook de Nederlandse 2012-deskundige Fred Butter, komt in Sp!ts aan het woord. “Op 21 december 2012 voorspellen de Maya’s dat er een poolshift plaatsvindt”, vertelt hij. “De verschuiving van de polen kan betekenen dat er een kanteling van de aardas gaat plaatsvinden. Met alle gevolgen vandien.”

Pearl gelooft niet dat we bang moeten zijn voor de voorspelde gebeurtenis. Volgens hem is 21 december de inleiding van een tijdperk waarin we anders met elkaar om zullen gaan en meer vanuit liefde zullen handelen, in plaats van uit angst.

(Bron: Sp!ts)

Lees ook:Rishis Full Moon Party met John Consemulder
Lees ook:Mystical Fantasy Fair afgelast
Lees ook:Energie voelen en energie ervaren
Lees ook:Filmpje: The Ghosthunter bij de Spookboerderij te Brummen
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl geeft VEEL spirituele kerstcadeaus weg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>