Jouw krachtdier voor 2010

In 2010 gaat Centrum De Quest van start met een ritueel, waarin op zoek wordt gegaan naar een krachtdier die je dit komende jaar kan helpen op je levenspad. “Krachtdieren zijn spirits in de vorm van dieren. We hebben allen minstens één krachtdier in ons leven”, laat Caroline van De Quest weten.

Krachtdieren beschermen, helpen en geven inzicht in onze meditaties, dromen en visioenen en in ons dagelijks leven. “In veler opzicht is ons eigen krachtdier de drager van onze persoonlijke kracht”, laat Caroline weten. “Een krachtdier kan bij je komen omdat je de kracht van dit dier nog niet gebruikt en het tijd is het te ontwikkelen, of als je deze kracht al hebt om het sterker te maken en beter te leren gebruiken.”

Bepaalde dieren blijven een leven lang, terwijl andere voor een kortstondige tijd bij ons komen als dit nodig is. Een krachtdier kan zich aandienen, of je kunt er naar op zoek gaan in een ritueel.
 
In hett Sjamanistische Ritueel op 15 januari, kun je op zoek gaan naar een krachtdier die je kan helpen om je krachten in 2010 goed te benutten en uit te voeren. Mocht je al een krachtdier hebben, dan is het toch leuk om te ontdekken of je voor 2010 een ander krachtdier nodig hebt die je kan helpen voor de nieuwe inzichten en ervaringen die gaan komen.

Meer weten over deze of andere activiteiten van De Quest? Kijk dan op de website.

Lees ook:Vind je krachtdier voor 2009
Lees ook:Je krachtdier ontmoeten
Lees ook:Dieren en hun kracht
Lees ook:In je eigen kracht staan met Sjamanisme
Lees ook:Sjamanistisch Ritueel voor transformatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>