Vind je krachtdier voor 2009

Ben jij ook benieuwd wat voor krachten je nodig hebt voor 2009? Misschien is het een vervolg op 2008 en verandert er weinig voor je, maar het kan zijn dat dit nieuwe jaar nieuwe krachten van je vraagt. Hier kun je achter komen door op zoek te gaan naar je krachtdier. Centrum De quest organiseert op 16 januari een sjamanistisch ritueel om je krachtdier voor 2009 te vinden.

Misschien vraagt dit nieuwe magische jaar aan jou een nieuw krachtdier. Of wellicht heb je nog geen krachtdier en wil je voor 2009 met een krachtdier contact maken. Dit kan met behulp van een ritueel.

In het ritueel van Centrum De Quest gaat men via een trancereis naar de wereld van de krachtdieren en nodigen de deelnemers hun krachtdier uit om met hen in verbinding te komen. Hierna wordt een ritueel gedaan om het contact met met de krachtdieren te verbeteren.

Wil je meer weten over deze en andere activiteiten van Centrum De Quest? Dan kun je kijken op de website.

Lees ook:Jouw krachtdier voor 2010
Lees ook:Je krachtdier ontmoeten
Lees ook:Dieren en hun krachten
Lees ook:Bijzondere ervaringen opdoen tijdens een Trance-dag
Lees ook:Roep de natuurlijke krachten van de lente op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>