Zuivering en acceptatie met de Storm Maan

Zuivering, groei, healing, zelfliefde en -acceptatie. Dat zijn de thema’s van de Volle Maan die op maandag 9 februari aan de hemel staat. Deze maan wordt de Storm Maan of IJs Maan genoemd.

Samen met Centrum De Quest kun je deze maan vieren aan de hand van een Magisch Volle Maan-ritueel. In deze viering wordt er gewerkt met verschillende tradities als sjamanisme, hekserij en magie. Een sjamanistische trancereis en een magisch ritueel vanuit de hekserij komen hierbij onder anderen aan bod.

De kracht van de Storm Maan of IJs Maan is de energie die naar de oppervlakte stijgt, zuivering, groei, healing, zelf liefde, acceptatie van fouten gemaakt in het verleden en vergiffenis voor jezelf, maken van toekomstplannen.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Spiritueel Centrum De Quest, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:De Eiken Maan vieren met De Quest
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Volle Maan-viering van De Quest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zuivering en acceptatie met de Storm Maan

  1. Godinnenspektakel

    Kom de Storm maan vieren op het Godinnenspektakel, het 3e golf emancipatie event. Met interessante dialogen, Godin in jezelf modeshow, leuke stands waaronder ook Triskal en mooie dans, Nehalennia en Sisters of the Ancient ways.

    Wees erbij!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Diep van binnen kijken met de IJsmaan | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>