Drummen bij Volle Maan

Tijdens de Maanviering van Centrum De Quest op vrijdagavond 29 maart zal er een drumcirkel plaatsvinden. Met elkaar drummen wekt een gevoel van verbinding op en dat is heerlijk, zeker in de energie van de Volle Maan. Je bent van harte welkom om mee te drummen! Ook vindt er deze avond er een maanceremonie plaats.

Drum mee!
Ben je zelf in het bezit van een eigen drum, dan wordt je uitgenodigd om deze mee te nemen naar de Maanviering van De Quest. Heb je er geen een, maar wil je wel graag meedrummen, laat het dan even weten zodat er een instrument voor je kan worden geregeld.
Met elkaar drummmen betekent verbinding maken. De energie van de maan (deze keer vooral gericht op groei en herboren worden) helpt hier aan mee.

Maanceremonie
Tijdens de maanviering op 29 maart zal er ook een Maanceremonie plaatsvinden. Hoe deze gaat verlopen kan nooit van tevoren worden vastgesteld, omdat deze wordt geleid door de energie van de maan op de betreffende avond.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze avond deel te nemen. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je kijken op de website van Centrum De Quest.

Vier jij de Volle Maan?

Lees ook:Een drumceremonie in het licht van de Volle Maan
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Magische maanviering van de Wei Maan
Lees ook:Magische Maanviering van de Haasmaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>