Wat is de Jassentechniek?

De laatste tijd kom ik op steeds meer websites van praktijken voor altenatieve geneeswijzen en spirituele coaching de term 'jassentechniek' tegen. Voor wie, net als ik, nieuwsgierig is naar wat dit inhoudt, heb ik dit uitgezocht.

De Jassentechniek is nog heel nieuw, het werd in 2002 ontwikkeld door Hans de Waard. Het is een techniek die toegepast kan worden op ieder mens, met welk probleem (fysiek of emotioneel) dan ook. Het doel is om blokkades op te heffen.
"Jassentechniek® is een holistische energetische behandelingsmethode die in staat is in één keer een enorme hoeveelheid energetische ballast uit onze fysieke en energetische lichamen te verwijderen en te transformeren," vertelt Hans de Waard op zijn website. Doordat je door middel van de techniek wordt gereinigd op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, voel je je na een behandeling weer helemaal fit, vrolijk en helder.

Tijdens een behandeling worden verschillende 'jassen' (zoals de energetische wapenjas, de virusjas, de karmajas of de rest-energieenjas) uitgedaan. Naast de 'gebruikelijke' jassen kan er een speciale jas uit worden gedaan, die is afgestemd op de vraag van de client. Deze zit hierbij op een stoel met de therapeut tegenover zich en wordt hierbij aangeraakt bij de knieen. Een eerste behandeling van ongeveer drie kwartier en wordt, na 10 tot 30 minuten, opgevolgd door een tweede en eventueel door een derde behandeling.

In de Jassentechniek, die overigens ook op dieren kan worden toegepast, zijn cursussen en opleidingen te volgen. Wil je meer weten hierover, of over de behandelingen? Kijk dan eens op de website van Hans de Waard.

Lees ook:Jassentechniek-lezing van Hans de Waard
Lees ook:Hans de Waard schrijft boek over Jassentechniek
Lees ook:Thema-avond Jassentechniek met Hans de Waard
Lees ook:Workshop Jassentechniek
Lees ook:Hans de waard geeft gratis behandelingen aan mensen die willen loslaten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>