Jassentechniek-lezing van Hans de Waard

Op 18 september aanstaande geeft Hans de Waard een lezing in boekhandel Temple, tegenover het Centraal Station in Amsterdam. De lezing gaat uiteraard over de door hem ontwikkelde Jassentechniek en gaat samen met zijn nieuwe boek over de techniek. Tijdens de lezing worden bij alle aanwezigen indien gewenst een aantal jassen uitgetrokken.

De Jassentechniek is een behandelingsmethode die je in staat stelt om in een korte tijd een enorme hoeveelheid ballast – lees: jassen – los te laten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan negatieve patronen en overtuigingen, onverwerkte traumatische ervaringen of specifieke angsten. Inmiddels hebben vele duizenden mensen in binnen- en buitenland hebben de positieve effecten van de Jassentechniek ervaren.

Hans de Waard noemde zijn methode De Jassentechniek, omdat hij ons fysieke lichaam zag als een kapstok, waaraan onze ballast in de vorm van jassen hangt. Elk met een eigen naam, zoals de traumajas, de projectiejas, de stressjas en de copy-and-pastejas. Wanneer er teveel jassen aan een kapstok hangen, zie je de kapstok niet meer. Je ziet dan niet meer wie je echt bent, wat bij je past en wat je daadwerkelijk voedt in het leven.

In dit boek geeft Hans de Waard je eerst inzicht in hoe het Leven in elkaar zit en wat de functie is van de jassen die we met ons meedragen. Door de instructies in het boek of de sessie op de CD kun je zelf direct een groot aantal jassen uittrekken. Hierdoor voel je je fitter, gezonder, meer ontspannen en neemt je (zelf)vertrouwen sterk toe.
Om ervoor te zorgen dat je het gewenste resultaat ook eenvoudig kunt vasthouden, laat hij je vervolgens ontdekken hoe je bevrijd van die jassen Jouw Stap kunt zetten. De Stap is een bewustwordingsproces dat je leidt naar een moeiteloos leven zonder strijd en weerstand.

Meer weten? Kijk dan op de website van Hans de Waard.

(Bron: A3 boeken)

Lees ook:Hans de Waard schrijft boek over Jassentechniek
Lees ook:Thema-avond Jassentechniek met Hans de Waard
Lees ook:Wat is de Jassentechniek?
Lees ook:Workshop Jassentechniek
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van augustus 2009

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jassentechniek-lezing van Hans de Waard

  1. Pingback: De spirituele hoogtepunten van september 2009 | Spiritualiteit

  2. louis de renneer

    ik zou heel graag hans de waard willen spreken.
    eigenlijk dringend (guna guna)
    louis.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>