Hans de Waard schrijft boek over Jassentechniek

Je hebt op dit blog wel eerder iets kunnen lezen over de jassentechniek, die is ontwikkeld door Hans de Waard. Eind deze maand verschijnt zijn boek over deze techniek, met bijbehorende cd. De Jassentechniek is een behandelingsmethode die je in staat stelt om in een korte tijd een enorme hoeveelheid ballast – lees: jassen – los te laten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan negatieve patronen en overtuigingen, onverwerkte traumatische ervaringen of specifieke angsten. Inmiddels hebben vele duizenden mensen in binnen- en buitenland hebben de positieve effecten van de Jassentechniek ervaren.

Hans de Waard noemde zijn methode De Jassentechniek, omdat hij ons fysieke lichaam zag als een kapstok, waaraan onze ballast in de vorm van jassen hangt. Elk met een eigen naam, zoals de traumajas, de projectiejas, de stressjas en de copy-and-pastejas. Wanneer er teveel jassen aan een kapstok hangen, zie je de kapstok niet meer. Je ziet dan niet meer wie je echt bent, wat bij je past en wat je daadwerkelijk voedt in het leven.

In dit boek geeft Hans de Waard je eerst inzicht in hoe het Leven in elkaar zit en wat de functie is van de jassen die we met ons meedragen. Door de instructies in het boek of de sessie op de CD kun je zelf direct een groot aantal jassen uittrekken. Hierdoor voel je je fitter, gezonder, meer ontspannen en neemt je (zelf)vertrouwen sterk toe.
Om ervoor te zorgen dat je het gewenste resultaat ook eenvoudig kunt vasthouden, laat hij je vervolgens ontdekken hoe je bevrijd van die jassen Jouw Stap kunt zetten. De Stap is een bewustwordingsproces dat je leidt naar een moeiteloos leven zonder strijd en weerstand.

(Bron: A3 boeken)

Lees ook:Jassentechniek-lezing van Hans de Waard
Lees ook:Thema-avond Jassentechniek met Hans de Waard
Lees ook:Wat is de Jassentechniek?
Lees ook:Workshop Jassentechniek
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van augustus 2009

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hans de Waard schrijft boek over Jassentechniek

  1. Pingback: Spiritualiteit en vegetarisme bij Omroep Gelderland | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>