Mijn praktijk: Spring

Ineke van Staalduinen heeft een praktijk te Bad-Bentheim in Duitsland (net over de grens bij Enschede), genaamd Spring. Hierin biedt zij onder andere begeleiding aan volwassenen om dichter bij zichzelf te komen. Ze maakt hiervoor gebruik van verschillende technieken door elkaar, waaronder de Helende Reis van Brandon Bays. "De symptomen die mensen kunnen hebben waaraan ze kunnen merken dat ze niet dicht bij zichzelf zijn kunnen divers zij," vertelt Van Staalduinen. "Ik werk er met mensen naar toe dat ze weer authentiek worden in hun reacties. In een aantal gevallen gaat het zo ver dat mensen zich weer gaan verbinden met hun hart."

Ook begeleidt Ineke gezinnen die op de een of andere manier met elkaar uit contact zijn geraakt. Van Staalduinen: "Ik bekijk dan eerst met de ouders, maar ook in gezinsgesprekken, hoe het contact met elkaar kan worden verbeterd. Eventueel worden dan een of meerdere van de gezinsleden verder individueel begeleid."

Spring bevindt zich in het huis van Ineke Staalduinen. Ze heeft er bewust voor gekozen om een praktijk aan huis op te zetten, omdat er op die plek een fijne energie hangt waar ze goed in kan werken. Bovendien heeft ze er de ruimte vooIneke van Staalduinenr.
Ineke begon haar praktijk in 1996. Haar motivatie? "Ik heb zelf een ontwikkelingsproces van deze aarde doorgemaakt en ik vind het heel fijn om dit door te geven." Omdat zij zelf weet hoe een mens kan vertrouwen heeft Ineke zeer veel vertrouwen in de client en dat helpt de client om meer vertrouwen in zichzelf te krijgen.
"Ik werk met datgene wat er nu is in de client toe naar de gewenste toestand. Die toestand ligt altijd dichter bij het ‘Echte’ van de client of, zoals anderen het zouden omschrijven, dichter bij het hart. Bij mij kijken mensen eerlijk naar wat er is en heffen langzamerhand de belemmeringen op die hen afhouden van echt leven," legt Ineke uit.

Naast consulten, die de vorm hebben van onder andere verhelderende gesprekken, regressies, visualisaties, healing en tekenen, geeft Ineke ook de workshop ‘Laat Los’. De workshop leert mensen om te vergeven, zonder de stap van het accepteren van je gevoelens over te slaan. Ineke heeft deze workshop zelf ontwikkeld en volgens haar werkt het zeer goed. "Mensen laten de hoop op een beter verleden los," vertelt zij. "Als ze de stappen innerlijk hebben durven zetten hebben de deelnemers na de workshop gevoelens van teleurstelling, woede en verdriet losgelaten."

Contactgegevens Spring bewust:
Telefoon: 0049-5922-994661
e-mail: [email protected]
Website: www.springbewust.nl

Lees ook:Vanavond op Indigo Radio: Down To Earth
Lees ook:Mijn Praktijk: Carin Camp
Lees ook:Rishis Spring Full Moon Party met lezing Jassentechniek
Lees ook:Boekrecensie: ‘Godinnen van eigen bodem’
Lees ook:Workshop: The Joy of Creating

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mijn praktijk: Spring

  1. Henk van W.

    Ik vroeg me af, hoeveel kost me dat nu, zo’n leuk stukje over mijn eigen praktijk?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl? | Spiritualiteit

  3. Pingback: Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl? | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>