Rishis Full Moon Party met boeiende lezing van Daniel Zavrel

Op vrijdag 26 oktober is er weer een Rishis Full Moon Party in de Vondelkerk te Amsterdam. Econoom Daniel Zavrel zal hier aanwezig zijn met een boeiende presentatie: LeaderShift 2012, van hoofd naar hart! Met in het voorprogramma een bijzondere volle maan-meditatie van Alex te Paske (Pranic Healing). Natuurlijk zijn DJ Tommy & DJ Isthar ook weer aanwezig en kun je genieten van consulten en behandelinge, o.a. op het gebied van massage en tarot.

Echte leiders
Op dit moment vindt een grote transformatie plaats op economisch, sociaal en cultureel niveau. De financiële crisis is de meest zichtbare veranderinging en is in essentie een bewustzijnscrisis. De focus op materiële groei heeft het financiele systeem en onze planeet volledig uit balans gebracht. De wereld heeft echte leiders nodig. Daniel Zavrel laat in een 1,5 uur durende presentatie zien hoe wij zelf de stap maken naar innerlijk leiderschap een ‘Leadershift’, een innerlijke shift… als je dat wilt. Deze lezing is voor mensen met een open mind en vooral lef – je wereldbeeld zal radicaal veranderen!

Illuminati
Daniel laat zien dat onze leiders onbewust en soms bewust beinvloed worden door de zogenaamde ‘schaduwregering’, ook wel illuminati genoemd. De kritische succesfactor voor herstel is volgens hem (persoonlijk) leiderschap in organisaties en politiek maar ook in ons als individu. Volgens de Maya’s, Hopis, Aboriginals, Maoris, Zulus en ook volgens de heilige Veda’s zitten we nu in de beslissende ‘eind tijd’ waarin het 2 kanten uit kan: een donker of een verlicht bestaan. In een verlicht bestaan kruipen we uit het ‘rupsenbewustzijn’ kruipen en slaan onze vleugels uit naar ‘vlinderbewustzijn’. Het is van belang dat niet alleen leiders deze stap maken maar dat wij zelf ook de stap maken naar innerlijk leiderschap.

Full Moon Party
De Full Moon Party gaat van start om 18.30 met een volle maan-meditatie van Alex te Paske. Sociaal Psycholoog (BSc), Pranic Healer, gelicenseerd Pranic Healing trainer in Nederland en oprichter Healing Miracles. Om 19.00 start Daniel Zavrel met de presentatie ‘LeaderShift 2012, van hoofd naar hart’ en om 20.30 is het Party met DJ Isthar & DJ Tommy en natuurlijk massages en consults.

Kijk voor meer informatie of om kaarten aan te schaffen op de site van Rishis.

(Bron: Rishis)

Ben jij al eens naar een Full Moon Party geweest?

Lees ook:Rishis Full Moon Party met boeiende lezing van Daniel Zavrel
Lees ook:Winnaar Rishis Full Moon Party Valentijnsdag
Lees ook:DJ Esta Polyesta, DJ Tommy en Peter Kampschuur op Full Moon Party
Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Laatste kans op kaarten voor de Rishis Full Moon Party Valentijnsnacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>