Jeff Bridges schrijft spiritueel boek

Acteur Jeff Bridges werk samen met een goede vriend van hem, Bernie Glassman, aan een spirituele gids. Hierin zullen de betekenis van het leven, humor, films en bijdragen aan een betere wereld in moeilijke tijden, worden onderzocht. Het boek is getiteld The Dude and the Zen Master, vernoemd naar het beroemde personage van Bridges, de overjarige hippie uit The Big Lebowski.

Jeff Bridges is onder meer bekend van de films Against All Odds, Tucker: The Man and His Dream, American Heart, Blown Away en Seabiscuit. Zijn vriend Bernie Glassman is de oprichter van de spirituele actiegroep Zen Peacemakers. Volgens de website van de groep komt het boek uit in November.

In de Amerikaanse krant New York Times vertelt de 62-jarige acteur over zijn spiritualiteit: “Mijn favoriete onderdeel van filmen, is het improviseren met andere kunstenaars, ze leren kennen, de spanning waar we mee bezig zijn te delen en elkaar te inspireren. Dat betekent intimiteit en daar zoek ik ook in het leven naar.”

(Bron: Nu.nl)
(Bron afbeelding: Wikipedia)

Lees ook:Russell Brand geobsedeerd door yoga en meditatie
Lees ook:Spirituele filmmarathon
Lees ook:Medium Sarina schrijft boek
Lees ook:Tom Cruise messias van Scientology
Lees ook:Boeddhistische Omroep heeft steun nodig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>