Spirituele filmmarathon

Morgen is er bij Stichting De Kamers in Amersfoort een spirituele filmmarathon. Een dag en avond lang kijken naar korte en langere films met spirituele thema’s. Onder andere zijn bekroonde films van de KRO deugdenserie en enneagramserie te zien, maar er worden ook speelfilms zoals 'Deans' vertoond.

De filmmarathon in amersfoort begint om kwart voor tien in de ochtend en de laatste film zal vanaf kwart voor tien 's avonds vertoond worden.
Men kan alle films achter elkaar bezoeken, of een selectie maken en tussendoor genieten van een prachtig gebouw, een heerlijke maaltijd, een rustmoment in de meditatieruimte of een nagesprek met een filmdeskundige.

De volgende films zullen deel uitmaken van de filmmarathon:

Maria op Zolder
De nieuwe Moeder
Hotel Bellevue
Dying to go home
Dwaalgast
Meedingers
Felice Felice
Daens

De filmmarathon is onderdeel van De Maand van de Spiritualiteit. Voor meer informatie over de films kun je in de agenda kijken op de website van Stichting De Kamers.

Lees ook:Spirituele films over de Himalaya
Lees ook:Tweede Maria Magdalena Festival
Lees ook:Boeddhistische Omroep heeft steun nodig
Lees ook:Dalai lama naar ziekenhuis voor armpijn
Lees ook:Maria Magdalena Festival in Zuid-Frankrijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spirituele filmmarathon

  1. Tom

    De Franse Engelstalige film “blueberry” kan er ook nog wel bij. Die is ook heel spiritueel. En wel zo extreem dat werkelijk níemand er iets aan vind of van begrijpt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>